- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
_Smooth #26430 üzenetére
Na ma volt lehetőségem egy LG BD660-as lejátszóval és egy eredeti Avatar 3D BD-vel kipróbálni.
Sajnos ugyanaz a helyzet.
Egyértelműen crosstalk - de lehet az ilyen mértékű? Nem csak egy alig észrevehető sáv a képelemek szélén, hanem konkrétan elcsúszott, gyengébb minőségű kép. És persze minél távolabb van a fókusztól, annál erősebb a hatás. (ha lecsukom az egyik szemem, akkor a "tiszta" kép egyik oldalán jelentkezik a csúszás, ha pedig a másikat, akkor a másik oldalon).Holnap megpróbálom elérni a Sharpot, hátha tudnak mondani valami bíztatót.
Köszi mindenkinek még egyszer. -
FishAir
senior tag
válasz
_Smooth #26430 üzenetére
Szerintem ne rágódj ezen ennyit. Én megnéztem 3 filmet azóta ott porosodik a szemüveg a polcon. Nekem nem jött át a dolog. Mondjuk feleségemnek igen, de hát szegény nem tud mit tenni, egyszerűen lusta vagyok windowst felrakni csak ezért. Ha meg vagy elégedve egyébként a tv-vel hagyd a (p.) fenébe. Ahogy a művelt francia mondaná: Let it go.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest