Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Én ezek alapján inkább valami alapvető beállítási különbséget feltételeznék és nem valami különleges minőségi eltérést. Valami gond van a mélycsatornával. De hát én csak egy mérnök vagyok, nem audiofil.
Amúgy egy valamirevaló összehasonlító teszt nem úgy indul, hogy egyenlőre szintezzük a két rendszer csatornáit? Lehet, hogy egyszerű hangerő különbség az, ami mögött valami nehezen megmagyarázhatót tételezel fel.
-
Peak
addikt
Egyetlen egy dolgot tudok elképzelni, hogy az erősítő másképp kezeli a megkapott LPCM jelfolyamot, mint amit a DSP nyit ki LPCM, tehát az egyikre valamiért végrehajtja az esetleges előre beállitott akusztikai módosításokat, kiemelést, vágást, mig a másikra nem.
Logikusan számomra az lenne az alapértelmezett, hogy minden ilyesmit végezzen el a kapott és a kikódolt LPCMre is, de ha valóban jobban remeg egy sub egy-egy hangon, akkor csak ezt tudom elképzelni, hogy az erősitő másképp kezeli a két streamet. -
"Ez mégis hogy a pcsba lehet placebo?"
Es hogy a csudaba kovetkezhet a dekodolas kulonbozosegebol? Most oszinten, el tudod magyarazni? Mert en nem.
Egyebkent a placebo nagyon-nagyon melyen mukodik, boven a tudatos szint alatt, egyesek kepesek meggyogyulni miatta, vagy ott a kedvenc kiserletem, ahol a nepeknek konkretan jobban izlett (nem azt mondtak, hogy jobban izlik, hanem tenylegesen jobban izlett, MRI-vel kimertek) ugyanaz a bor, ha dragabbnak hittek. Ehhez kepest az, hogy masnak hallottad a hangokat, siman belefer. Ha meg tenylegesen is van kulonbseg, akkor inkabb az erosito beallitasaiban keresnem, nem kizart, hogy az machinal valamit az LPCM vagy DTS MA jellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest