Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
tendetiti #12966 üzenetére
Én a helyedben valamilyen olcsóbb passzív VGA-t néznék hozzá. Mindegy szerintem, hogy ATI vagy nV, olvasd el a teszteket itt és megtudod melyik a legjobb ilyen célra.
Linux-ra inkább nV, win-re mindegy.
A távirányítónak pedig jó a Harmony, ha van rajta MCE opció (gondolom, hogy van, itt meg tudod nézni, hogy hogyan kell beállítani a távot), viszont egy MCE távirányító infrája mindenképp kell hozzá. Éppen ezt beszéltük egy pár hsz.-el korábban, sajnos egy sima USB-s IR-el több mint valószínű, hogy nem megy (bár nem próbáltam még).
A hardveraprón van rengeteg olcsó MCE táv újonnan is, 2 max. 3ezerből kijön szállítással együtt, és csak az infrája kell (esetleg ha szerencséd van még az MCE távot is el tudod adni IR nélkül, ha valakinek tönkrement az MCE távirányítója).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox Series X|S
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest