- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
dabadab #10373 üzenetére
Az már igaz,már mint a brazos nem igényel nagy tápot.
Így is lehet fogalmazni,hogy az alulméretezett ront a stabilitáson ezért 100%-os biztonságban érzem magam ha túlméretezem a tápjaimat.Itt inkább az alkatrészek minőségére gondoltam,kondik,különböző védelmek,gondolom már te is hallottál táp-ból(rossz minőségű) különféle hangokat.
Nagyon érzékeny hangtechnikám van,amin mindenféle interferenciás zavar kihallik,erre gondoltam mikor a minőségre gondoltam,a tulméretezés lényegét is innen vettem,kisebb kapacitás kevesebb hő, kisebb kondenzátor kapacitás.
De ezt még nem teszteltem,de fogom,hogy van-e valamilyen hatása a tápok tulméretezése és a minőség között,inkább a hangminőségre gondolok.Lehet,hogy hülyeség de a végére járok mert már így is foglalkoztat a dolog nagyon.
-
Salvador20
őstag
válasz
dabadab #10373 üzenetére
én pedig a hangtalansága miatt vettem ezt a 350-es be quiet!-et, alig van hangja, meg van rajta pci-e csati is későbbre. A 220W-os TTre pedig rá volt írva, hogy nagy terhelésnél rendesen bebőg a ventije. Na most, ha nem volt leterhelve a táp és ez az alapjárata, akkor nem akarom tudni, hogy milyen hangja van, ha még melegszik is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest