- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaius
tag
Hi!
Mondom az ''élményeimet''. Először is a konfig: AMD 2400+, Radeon 9700 128 MB, 512 DDR 400, 4*AA, 8*Anisotrpoic...
A játék hasított, nem volt semmiféle szaggatási problémám. Mondjuk durva is lett volna ezen a gépen....
A játék hangulata iszonyatosan jó lett. A hangok Audigy-vel, 5.1-es hangfalakkal eszméletlenek. És itt el is fogyott a pozitív dolog.
A grafika ocsmány, kocka kerekek, csúnyán elhibázott ''előre megírt'' scriptek. Erre példa az, amikor a repülő kerekét kell kilőni és nem sikerült a földön. Már emelkedett a gép, erre eltaláltam a kerekét, majd mutatta a progi szépen lassítva, hogy a földön!!!! levő gép kerekének vége..... Hát mit mondjak...
Én is gondoltam arra, hogy mivel nyomorék Intel és Nvidia logóval van minden kirakva, hogy AMD-ATI párosítással gáz van. De nem ez a baj.
A harcok jók, élmény a kung-fu. De az nagyon nem tetszik, hogy speciális helyeken lehet csak használni pár speciális mozgást. Nem tudok mindenhol akkorát ugrani, nem tudok mindenhol átrepülni az ablakon, stb-stb....
Ez az egész egy rendkívül rosszul megírt játéktermi game.
Szégyen ilyet kiadni manapság.
Az irányítás nagyon gáz. Jópár játékot toltam már életem során, C64-től kezdve. Merem azt állítani, hogy megtanultam már a fortélyokat. De amit ez a game előad irányítás címszó alatt, az pofátlanság.
Kár volt a majdnem egy óra filmért, kár volt így lejáratni a filmet.
És főleg kár az a 4GB hely, amin egy nagy NULLA terpeszkedik. Pont.
Maradok a Vice City-nél. Az példa arra, hogy kell kiadni ma egy játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen switch-et vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPhone X silver 64Gb akku:100%
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest