- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Szólánc.
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexDaywalkr
tag
Én ezt találtam:
Ha kiszállításra kerül a csomag, nem kötelességed átvenni azt, visszautasíthatod az átvételét (átvételi pont esetén nem kell elmenned érte), ebben az esetben a csomag visszajön hozzánk és amint visszaérkezett, a rendelés törlésre kerül, előre fizetett csomag esetén pedig ekkor elindul a visszautalási folyamat.
Ha szeretnéd meggyorsítani a folyamatot, úgy azt tudod tenni, hogy amikor a rendelések menüpont alatt látható lesz a „rendelés követése” gomb, azon belül pedig a csomagszám, úgy arra kattintva láthatod, hogy melyik futárszolgálat szállítja – ha nekik jelzed, hogy mégse hozzák ki, mert úgyse vennéd át, akkor esetleg már akkor vissza tudják fordítani (de sajnos ez nem garantált).
A chatbot meg ezt írja:
Összegezve tehát, ha a rendeléseid menüpontban ( https://www.emag.hu/history/shopping ) aktív a rendelés törlése gomb, csak nyomd meg, de ha már nem az, akkor ne vedd át a rendelést, emiatt nem lesz plusz költséged![ Szerkesztve ]
-
AlexDaywalkr
tag
"Mindenkep ki kell venned gondolom ha már előre fizettél."
Ezt a mondatot nem értem, én kiszállítással fogom megkapni. Pontosabban már elvileg ki se hozzák, mert a kiküldött sms-ben volt egy link, amin tudtam módosítást kérni, amivel töröltettem a szállítást. Remélem így gyorsabban visszakapom a pénzemet. -
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok! Én is elkövettem azt a hibát, hogy partnertől rendeltem egy egeret és ráadásul egyszer használatos Revolut kártyával előre fizettem. A csomag várhatóan ma érkezik meg futárral, de mivel 90%-ig biztos vagyok benne hogy hamis, ezért inkább át se venném. Szerintetek ha nem veszem át a csomagot, akkor van esélyem arra, hogy visszatérîtik a pénzemet?
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok!
Szoktatok értékelést írni a termékekről? Én is mostanában rendeltem pár terméket, és 5ből 2 nem volt jó. Ügyfélszolgálatnál reklamáltam, de egy bocsánat kérésen túl semmire se mentem velük. Gondoltam, majd megírom az értékelésbe. Amíg szépeket írtam a rendben kiszállított termékekről, addig minden szépen megjelent az oldalon, de mikor megírtam normális hangnemben, hogy nem azt a terméket kaptam amit hirdettek, akkor persze ez jött mailben: `Az Ön értékelése nem került elfogadásra :(
Üdvözlünk!
Ön nemrég az alábbi termékről írt értékelést.
Sajnos az értékelése nem egyezik a közzétételi szabályokkal, ezért felfüggesztésre került.`
(Birom, hogy egyszerre tegeznek meg magáznak is)Szóval, ha van más lehetőség is, akkor én biztosan elkerülöm ezt a céget messziről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Óra topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Renault, Dacia topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- További aktív témák...
- Eladó Gaming Laptopom és Külső Monitorom Ingyen
- Gamer Gép - Gigabyte H110, Intel i3 7100, 8GB DDR4, RX 580 8GB, 120GB M.2 SSD, 1TB HDD, 580W
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- iPhone 11 Pro / 64GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / Rossz FaceID (270)
- PHILIPS 43PUS8848/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest