- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
vicces ez az emag. rendeltem egy állítható asztalt, de időközben meggondoltam magam, masik tipust vettem, így visszaküldeném kb bontatlanul. 6 nappal ezelőtt felettem q kiszallitas napján a visszaküldési kérést. mivel semmi nem változott azóta, írok nekik chaten. Azt mondja küldjem vissza direktbe a forgalmazó cégnek Krakkóba😄😄 Ja mondom pont egy 22 kilós csomagot én fogok postázni, amikor idefele ingyen volt a posta, és ráadásul semmi közöm a céghez, emagon vettem a terméket, mi közöm nekem ahhoz hogy ők kitől rendelik. meg bocsatolt egy eldugott linket a cégről hogy a cég hogy kéri a vissszaárut. termék adatlapon persze csak az van feltüntetve hogy 14 napos elállás, amibe benne vagyok, hisz már aznap jeleztem. Mondtam ugyintezonek itt 2 opció vany vagy kijon a futár és elviszi, vagy leadom boltba és oldják meg. nonszensz az egész. volt már valakinek hasonló ügye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest