- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
aizen92 #5615 üzenetére
Ezeket már láttam, de ezek mind a kötelező tárgyakat taglalják (illetve van két olyan kötelezően választható óra bennük amit mi már fel sem tudunk venni mert ilyen nálunk nem indul). A kötelezőekkel nincs bajom, ott a Neptunban a tárgyaknál fel van sorolva melyiket melyik félévre kell felvenni. A kötelezően választható és a szabadon választható tárgyak okoznak gondot mert nem mondták el melyikből mennyit kell felvenni/hány kreditet kell elérni.
-
PandaMonium
őstag
Köszi a tippeket de úgy néz ki megoldódott a helyzet. Egyszer csak rejtélyes módon pár órával később újra benne voltak az órarendemben az óráim és a csoportoknál is minden rendben lett. Már csak pár olyan dolog nem tiszta, hogy pl. hány kötelezően választható tárgyat kell felvenni félévente, úgyhogy csak beszélnem kell majd a TO-val.
-
PandaMonium
őstag
Idén kezdtem az ELTE-n esti programterv. infón, szépen felvettem a tárgyaimat, tegnap már voltam is órán és előadáson, erre ma nézem, hogy mikor kell menjek és eltűntek az óráim nagy része a Neptun-os órarendből. A tárgyfelvételnél eddig voltak az órák mellett időpontok, már nincsenek. Most újraszervezik az egészet és tényleg nem kell ezekre addig bejárni amíg meg nem jelennek az órarendben vagy csak nálam van gebasz? A képzési felelősnek már múlthéten írtam mailt, azóta választ sem kaptam. Tanulmányi osztályra feleslegesen pedig nem járkálnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest