Hirdetés
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
aizen92
üzenetére
Ezeket már láttam, de ezek mind a kötelező tárgyakat taglalják (illetve van két olyan kötelezően választható óra bennük amit mi már fel sem tudunk venni mert ilyen nálunk nem indul). A kötelezőekkel nincs bajom, ott a Neptunban a tárgyaknál fel van sorolva melyiket melyik félévre kell felvenni. A kötelezően választható és a szabadon választható tárgyak okoznak gondot mert nem mondták el melyikből mennyit kell felvenni/hány kreditet kell elérni.
-
PandaMonium
őstag
Köszi a tippeket de úgy néz ki megoldódott a helyzet. Egyszer csak rejtélyes módon pár órával később újra benne voltak az órarendemben az óráim és a csoportoknál is minden rendben lett. Már csak pár olyan dolog nem tiszta, hogy pl. hány kötelezően választható tárgyat kell felvenni félévente, úgyhogy csak beszélnem kell majd a TO-val.
-
PandaMonium
őstag
Idén kezdtem az ELTE-n esti programterv. infón, szépen felvettem a tárgyaimat, tegnap már voltam is órán és előadáson, erre ma nézem, hogy mikor kell menjek és eltűntek az óráim nagy része a Neptun-os órarendből. A tárgyfelvételnél eddig voltak az órák mellett időpontok, már nincsenek. Most újraszervezik az egészet és tényleg nem kell ezekre addig bejárni amíg meg nem jelennek az órarendben vagy csak nálam van gebasz? A képzési felelősnek már múlthéten írtam mailt, azóta választ sem kaptam. Tanulmányi osztályra feleslegesen pedig nem járkálnék...

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Arc Raiders
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest