Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz bbazsy #4282 üzenetére

jah én vagyok az, tudom... :) 45-nél már eléggé húztam hassal lefelé magam, de annyi volt a maximum sík úton... mondjuk nem volt elég hosszú az út és paráztam, nehogy legyen az úton vmi váratlan bukkanó vagy ilyesmi. :)

szerk.: jajj látom 320-as Scorpio Blue-d van... akkor már megkérdezném, gondolom alapból más winyó volt, amit leváltottál? Mennyivel jobb ez? Ugyanis bnőm húgának a laposában szeretnék majd winyót cserélni, jelenleg 5400-as, 80 gigás asszem Hitachi van benne, és 320-asra gondoltam, WD Scorpio-ra vagy vmi hasonló méretű Hitachi / Seagate-re... nos az biztos, hogy érezhetően gyorsabb lesz a rendszer, egyrészt a 7200 rpm miatt, másrészt a nagyobb adatsűrűség miatt... viszont nem tudom, te találtál anno hang teszteket valahol? Mert érdekelne a hangok különbsége is, a zajszint... azért én hallom a jelenlegi winyóját, egy 7200-asnak meg gondolom nagyobb a hangja még akkor is, ha noti winyó... vagy nem mérlegeltél és csak úgy megvetted a scorpio-t, az "úgyis jó" alapon? :)
    meg majd ramot is kell rakni bele, mert csak 1 gigája van, aztán így a sims 3-ra sokat kell várni, ha játék közben alt+tabol... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák