Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
jah én vagyok az, tudom...
45-nél már eléggé húztam hassal lefelé magam, de annyi volt a maximum sík úton... mondjuk nem volt elég hosszú az út és paráztam, nehogy legyen az úton vmi váratlan bukkanó vagy ilyesmi. 
szerk.: jajj látom 320-as Scorpio Blue-d van... akkor már megkérdezném, gondolom alapból más winyó volt, amit leváltottál? Mennyivel jobb ez? Ugyanis bnőm húgának a laposában szeretnék majd winyót cserélni, jelenleg 5400-as, 80 gigás asszem Hitachi van benne, és 320-asra gondoltam, WD Scorpio-ra vagy vmi hasonló méretű Hitachi / Seagate-re... nos az biztos, hogy érezhetően gyorsabb lesz a rendszer, egyrészt a 7200 rpm miatt, másrészt a nagyobb adatsűrűség miatt... viszont nem tudom, te találtál anno hang teszteket valahol? Mert érdekelne a hangok különbsége is, a zajszint... azért én hallom a jelenlegi winyóját, egy 7200-asnak meg gondolom nagyobb a hangja még akkor is, ha noti winyó... vagy nem mérlegeltél és csak úgy megvetted a scorpio-t, az "úgyis jó" alapon?
meg majd ramot is kell rakni bele, mert csak 1 gigája van, aztán így a sims 3-ra sokat kell várni, ha játék közben alt+tabol...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
45-nél már eléggé húztam hassal lefelé magam, de annyi volt a maximum sík úton... mondjuk nem volt elég hosszú az út és paráztam, nehogy legyen az úton vmi váratlan bukkanó vagy ilyesmi.