- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
ja értem
ehh hát sajnos a bicikli is drága dolog, ha tartósat akar az ember... enyém 60 volt, mikor vettem, dehát duplafalú felni meg tisztességes váz, ilyenek alap dolgok, egyébként törni fognak...
csak azt viszik, ami hülyén van lekötve... láttam én u-lakattal vékony drótkerítéshez is lakatolva bringát.
ennyit ér a gerinclakat
meg kresz-táblás oszlopban nem szabad bízni...
a tuti a gázcsőhöz lakatolás, azt nem fogják szétszedni, bár vigyázni kell, vannak csövek melyekben ártalmatlan internet-kábelek menneka lényeg az, hogy NE gerinc- vagy sodrony legyen... u-lakatra szavazok, egy 5-6 ezres már jónak számít... csak nehezebb vele lakatolni, viszont a lánc meg nehezebb...
láncból és lakatból is ABUS vagy Kryptonite márkák javallottak.
esetleg még jó ötlet lehet lánc és u-lakat helyett az ABUS Bordo...
mondjuk én egy u-lakatot hordok és egy láncot, u-lakattal a hátsó kereket a vázzal valami tereptárgyhoz, lánccal pedig első kereket a vázhoz, ill. ha van, akkor azokat is tereptárgyhoz... egy lakat esetén a hátsó kereket kell a vázzal tereptárgyhoz, mert azt még vihetik, ha a teljes bicót nem tudják... a hátsó 3-szögön belül kell lakatolni...
egy jó minőségű, 5-6 ezres u-lakat nem fél perc, és ilyennel nem fognak leállni vacakolni, ha 5 méterrel arrébb bárhol találsz sodronnyal lekötött bringát... egyszer egyébként rámszólt déli épületnél a portás, hogy a tárolóba rakjuk, mert lopják, de mondtam neki h tudok róla, de egyrészt nincs időm mindig oda menni a tárolóba, mert akkor kések, másrészt a x-plus-szal meg a chainsafe-fel lezárt biciklit viszik el, ha ott van mellette 30 másik, amit könnyebb elvinni... abban meg bízok, hogy a portás megvédi az egyetem kapuját, ha azt akarnák szétszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest