- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Attól függ, melyik bűzre gondolsz.
Ha a kipufogó gázok bűzére, akkor ez van, érdemes légszűrő maszkot viselni, ilyen a város ... megjegyzem a múltkori szmogriadós cucc sem fog érni sokat, szerintem szépen eltussolják majd, mert nincs felkészítve budapest egy szmogriadóra, etc. Szerintem meg 1 hét alatt fel lehetne készíteni azt csá. Meg ha tényleg nem megy, akkor is legalább pár korlátozást be lehetne vezetni. Miért, ha kevés pénzed van, nem veszel semmit? Dehogynem, de csak olyat, amire tényleg nagyon szükség van, pl ennivaló. Na most, szmogriadókor a dízeles kocsik nem járhatnának a városban, néhány hely le lenne zárva, etc. Nem, nincs felkészülve Bp, no akkor megdögölhet mindenki tüdőrákban. Azért néhány korlátozást már most el lehetne kezdeni, a levegőszennyezettség - mérések siralmas adatokat mutatnak...Amúgy ha az izzadság okozta bűzre, akkor necces, mert embertől is függ, hogy mennyire izzad, meg a tekerési stílustól is, és persze a ruhától is. Réteges öltözködés kell és megfelelő ruházat. Ha izzadsz, akkor olyan ruha, ami beszívja a nedvességet, tehát elvezeti a bőrödről, de utána tovább is tudja adni a következő rétegnek, ami meg szélfogó, ugyanakkor el tudja párologtatni az izzadságot. Ezért nem jó a pamut pl, mert az ugyan beszívja a nedvességet, de jól magában is tartja, s ha szél éri, akkor az baromi hideg érzetet tud adni. Tudom, drágák az ilyen spec ruhák, de egyszer veszed és bármikor használhatod.
Ja és fontos, hogy csak annyira kell felöltözni, amennyire egyhelyben állva még fázol - tekerés közben már nem fogsz!
Na most már tényleg befejeztem ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest