- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
De azért vettem fel ennyit tárgyat - most a specikre gondolok főleg -, mert egy csomót úgyis le kell adnom aug végén-szept elején ütközések és amiatt, hogy nem férek majd be a keretbe... szóval ne gondold, hogy én majd el akarok végezni ennyit.
De legalább 30-35-t el...
A másik az, hogy talán még fejlődhetek tanulás terén, még azért lehetnék szorgalmasabb is, de most már a nyár miatt is nem igazán érdekel a dolog, van egy csomó tennivalóm, ami felhalmozódott, és már mindent el akarok intézni, eddig a suli miatt nem volt időm.
Régen tudtam tanulni, ha kellett, de most már 20 évesen nagyon nem a tanuláson jár az eszem, ill. de, de csak olyan területen, ami érdekel is és amit majd esetleg saját cégen belül is szeretnék csinálni... bár gondolom mindenki hasonlóan van vele.
Azért gondoltam szóbelire, mert állítólag ott könnyebb átmenni.mod: nevalgimp: minden órán 1 versenyfeladatot beszélünk meg, hogyan kéne megoldani, aztán ha megbeszéltük, le kell kódolni a működő programot, azt hiszem, mindegy a programnyelv, de a domináns általában a C++, de sztem lehet másban is, a lényeg, hogy működjön. Általában óra végén kell bemutatni, és úgy kap pontot az ember, ha nagyon nem készül el senkinek, akkor köv órán kell bemutatni a kész programot, ekkor 1 vagy fél pont jár érte. Aztán jegyet aszerint kapsz, hogy hány pont gyűlt össze a félév alatt.
Ezekből voltak a feladatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Autós kamerák
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest