Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz bbazsy #1724 üzenetére

Dede, nagyon :K :D

Fizikából már vérprofi vagyok, már csak az infóval kéne vmit kezdeni, szeptembertől olyan kocka leszek, hogy öröm lesz nézni :C

• proof88

addikt

válasz bbazsy #1724 üzenetére

De azért vettem fel ennyit tárgyat - most a specikre gondolok főleg -, mert egy csomót úgyis le kell adnom aug végén-szept elején ütközések és amiatt, hogy nem férek majd be a keretbe... szóval ne gondold, hogy én majd el akarok végezni ennyit. :Y De legalább 30-35-t el...
    A másik az, hogy talán még fejlődhetek tanulás terén, még azért lehetnék szorgalmasabb is, de most már a nyár miatt is nem igazán érdekel a dolog, van egy csomó tennivalóm, ami felhalmozódott, és már mindent el akarok intézni, eddig a suli miatt nem volt időm. :)
    Régen tudtam tanulni, ha kellett, de most már 20 évesen nagyon nem a tanuláson jár az eszem, ill. de, de csak olyan területen, ami érdekel is és amit majd esetleg saját cégen belül is szeretnék csinálni... bár gondolom mindenki hasonlóan van vele.
    Azért gondoltam szóbelire, mert állítólag ott könnyebb átmenni. :DDD

mod: nevalgimp: minden órán 1 versenyfeladatot beszélünk meg, hogyan kéne megoldani, aztán ha megbeszéltük, le kell kódolni a működő programot, azt hiszem, mindegy a programnyelv, de a domináns általában a C++, de sztem lehet másban is, a lényeg, hogy működjön. Általában óra végén kell bemutatni, és úgy kap pontot az ember, ha nagyon nem készül el senkinek, akkor köv órán kell bemutatni a kész programot, ekkor 1 vagy fél pont jár érte. Aztán jegyet aszerint kapsz, hogy hány pont gyűlt össze a félév alatt.
    Ezekből voltak a feladatok. :)

Új hozzászólás Aktív témák