Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
De azért vettem fel ennyit tárgyat - most a specikre gondolok főleg -, mert egy csomót úgyis le kell adnom aug végén-szept elején ütközések és amiatt, hogy nem férek majd be a keretbe... szóval ne gondold, hogy én majd el akarok végezni ennyit.
De legalább 30-35-t el...
A másik az, hogy talán még fejlődhetek tanulás terén, még azért lehetnék szorgalmasabb is, de most már a nyár miatt is nem igazán érdekel a dolog, van egy csomó tennivalóm, ami felhalmozódott, és már mindent el akarok intézni, eddig a suli miatt nem volt időm.
Régen tudtam tanulni, ha kellett, de most már 20 évesen nagyon nem a tanuláson jár az eszem, ill. de, de csak olyan területen, ami érdekel is és amit majd esetleg saját cégen belül is szeretnék csinálni... bár gondolom mindenki hasonlóan van vele.
Azért gondoltam szóbelire, mert állítólag ott könnyebb átmenni.mod: nevalgimp: minden órán 1 versenyfeladatot beszélünk meg, hogyan kéne megoldani, aztán ha megbeszéltük, le kell kódolni a működő programot, azt hiszem, mindegy a programnyelv, de a domináns általában a C++, de sztem lehet másban is, a lényeg, hogy működjön. Általában óra végén kell bemutatni, és úgy kap pontot az ember, ha nagyon nem készül el senkinek, akkor köv órán kell bemutatni a kész programot, ekkor 1 vagy fél pont jár érte. Aztán jegyet aszerint kapsz, hogy hány pont gyűlt össze a félév alatt.
Ezekből voltak a feladatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest