Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Na, srácok, még nem is volt időm kicsit bővebben vésni, mert várt a család, meg még ma is program volt.
Először is köszönöm itt is a találkozót, a szervezést és a termet neked miki, örök hála!
A többieknek pedig azt, hogy elhozták a cuccaikat és igen jó/érdekes/sosem hallott kombinációkat sikerült meghallgatnom.
Ahogy beszéltem ott helyben pár emberrel, ilyet üzletben, vagy kiállításon képtelenség meglépni és csak szorgos hifi-turizmussal + sok idővel lehetne tapasztalni.Amit tapasztalatként a saját láncommal levontam kövekeztetést: legközelebbre egy jól összerakott kombót fogok vinni, amit nem kell menet közben piszkálni és könnyen oda tud ülni bárki megfülelni. + Ha megvan a jól összerakott lánc, akkor viszek kinyomtatott leírást a komponensekről, hogy aki kíváncsi rá, akkor ne kelljen keresgélnie.
Nem is hittem, hogy ilyen könnyen sikerült a mobil-málnaPC-mmel + Roon-nal összehozni több ember DAC-ját, meg biokox BlueSound Node-ját.
Tök jó volt összevetni a Hifiman 400-as vonalat (4xx, 400i, 400S), meg persze pityu 560-asát.
Audeze-ek megint bejöttek, egyszer lehet lesz olyanom, hogy "legyen igazi mélyem".
Beyer 770, 990 nem az én világom, nekem magasba húzóak.
alphamooncam AT AD900X tere, szellőssége bejött, de ez sem az én világom.
AKG, Final Sonorous, QUAD kimaradtak sajnos.
Zárt Denonok (AH-D2000, AH-D5200) tetszettek, ha majd zártra kell válatnom, akkor lehet ezekkel kezdem majd a castingot.
Pinoeer SE-MS5T (új) áráért (kb. 15k) egész kellemes meglepetés volt, ahogy a "talált, repi" TDK is. Viccesek az ilyen olcsó gyöngyszemek.Pár képet lőttem mobillal:
Saját rig (káosz):+ pár lánc, ahol hallgatóztam saját és/vagy ottani fülessel:
A szomszédban egy Oppo + BlueSound Node 2+ AudezeKlasszik planárok terítéken, közösen hajtva egy stúdiós erősítőről, Darko Audio DAC + MacBook:
TMP DAC + erősítő, forrásként Raspberry és Allo DigiOne kártya audiofil minivasalóval rezgéscsillapítva:
Topping D70 DAC + THX AAA 789 erősítő + Fostex T40 fejes saját raspberry-ről etetve helyi
Roon stream-mel wifin keresztül.Hallgattam még Arcam rHead erősítőt Audio GD R2R-ről, meg R2R megában is. ezek is bejöttek.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik