Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• K.Andras.Vfx

tag

válasz mrzed #38957 üzenetére

1: Minél nagyobb a security level a rendszerben annál jobbak az esélyeid. Alacsony rendszerben sanszos vagy előfordulhat, hogy nem lesz elég időd megtölteni a puttonyt és jóval kevesebb opal-al le kell lépned (ha nem állsz le harcolni hanem felveszed a nyúlcipőt akkor simán meg fogsz tudni lépni élve), míg high security rendszerben gyakorlatilag zavartalanul bányászhatsz kedvedre és nagyon kicsi az esély rá, hogy valaki ki akarna rabolni.

2: Észrevettem én is hogy pontatlan az adatbázis, ezért több állomást is felkerestem, amelyik jó volt az ment a bookmarkba és amíg nem mennek le ott az árak, addig oda tolom a cuccot. Ha lemegy az ár majd hasonló módon keresek egy másikat.

3: Igen át lehet vinni, de arra kell ügyelni, hogy annyi raktérnek kell lennie abba a hajóba is amibe átszállsz, máskülönben nem tudsz, ha átülsz, átkerülnek az anyagok és mehetsz ahová szeretnél.

Raktározni sajnos nem lehet.

Emellett azt nem tudom hiba e vagy sem, de akárhol is adod le a cuccot, nem növekszik tőle a rankod... Míg kereskedésnél és vagy utasszállításnál növekszik.

Új hozzászólás Aktív témák