- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
-
phybercat
csendes újonc
Vasárnapig bezár a bazár..
Sites offline
The following sites are offline for the duration of this message:Captain's Log
Coriolis EDCD Edition
ED-Board
Elite: Dangerous Codex
Elite: Dangerous Database (EDDB)
ED Shipyard
Elite: Dangerous Star Map (EDSM) (Please note that our API are still available)
INARA -
nubreed
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Ezt nem értem ... már 4 tutoriált néztem az SRV radar vackáról de továbbra se megy.... nem találok semmit vele, mintha "fake" jelekkel lenne tele.
Az létezik, hogy bebuggolt?
-
Rick3D
senior tag
BRD kolléga , még érvényes az ajánlatod ? Egy kicsit megkésve
-
to.ca
tag
válasz
nubreed #31186 üzenetére
Nem tudom, de 9.40-re írták a visszakapcsolást, és még semmi. Meg mondom, a klienst is frissíteni akarja, ez meg sima PP update esetén nem szokványos.
szerk.:
Hopp, itt is van:
Update 2.3.02 Coming 10am BST 27/04 -
brd
nagyúr
válasz
anatron #31183 üzenetére
Majd egy jó alapos neutron mező scannelés után jövök vissza az elite rangot beváltani.
Ha igaz ez a kép (2.3 óta elvileg ennyi a reward), akkor a FGK (és talán még az M is) típusú csillagok körül keringő, minél színesebb (de a kékeket mindenképpen!) bolygókat sokkal érdemesebb Detailed Surface Scan-nel kezelgetni, mert így egy naprendszerből pár perc alatt 1-2 milla is kieshet (pl. pár High Metal Content/Metal Rich gyakorlatilag majdnem mindben van, sokszor pár 10 LS-re a csillagtól), ha szerencséje van az embernek és több terraformálható is van benne (a FGK miatt ez esélyesebb).
-
to.ca
tag
Elhúzódik ez a Power Play update... Meg a kliens is azt írja, hogy régi, frissítsem... Szal, itt a 2.3.02?
-
to.ca
tag
válasz
anatron #31183 üzenetére
Ezért kell olyan ladikkal menni, amelyik max. 20 ly-t ugrik. Tuti meglesz az elite, mire hazaérsz.
Mondjuk, nem csak a központi csillagokat szkenneltem, hanem a közelieket is, földszerű bolygókért meg utaztam is, de csak max 3k ls-t. Ja, és felkerestem mind a két neutron-mezőt is.
Simán meglett az elite, meg a pénz egy meglehetősen jó felszerelt kondára.Szép az a Distant Worlds plecsni, irigykedem is kicsit miatta. Kár, hogy már nem osztogatják.
-
anatron
aktív tag
Ja,nekem sem lett meg.Pioneer rangig jutottam vele ezért most úton vagyok a SagA-hoz,megint.
Majd egy jó alapos neutron mező scannelés után jövök vissza az elite rangot beváltani.Kidus:
Anno én azért indultam el,hogy találkozzak idegenekkel,de végül ezt kaptam az út végén:
Az én csónakomat Táltos-nak hívják.
-
pcnet
addikt
Lényegében semmi különös nincs Beagle pointon. Csak afféle próbatétel. Explorer rang sem feltétlenül lesz meg egy bubi-Beagle point úton. Én bubi-Colonia-Sag A*-Beagle point vonalon scanneltem a központi csillagokat, valamit ahhoz közeli csillagokat és gázóriásokat. Hazafelé 2.3 miatt csak D-Scant nyomtam, tankoltam és ugrottam. Így lettem pioneer 69%. Pedig Colonia alatt scanneltem 2 hétig neutron csillagokat is. Most újra Colonia alatt scannelgetek és viszem az adatokat mérnököknek.
-
orientcx
őstag
Azt ugyan nem tudnám megmondani, merre van az a Soul nebula, de ez a kép olyan gyönyörű, hogy holnaptól mindenkinek azt hazudom majd, hogy én csináltam
(úgyhogy még ma gyorsan élvezd ki a dicsőséget).
Mindenesetre pont olyan, mint ha a Star Wars-ból az uralkodó állna ott háttal nekünk a lobogó köpönyegében, amint épp villámokat szór a messzeségbe(Tán ott lapul néhány wuki. Vagy evoc. Esetleg Törpilla, vagy mittomén).
Amúgy látom, szépen gyarapítod az ED kasszáját, és beruháztál egy pulse paint job-ra is. Tényleg dekoratív. Nem tudom, hogy mutatna egy Corvetten, vagy FDL-en, de ha passzolna rájuk, én is beruháznék egyre.
-
Kidus
őstag
Miert erdemes Beagle point-ra elmenni? Azon kivul hogy rohadt messze van, es lehet, hogy oda sem ersz
Gondolom explorer rank miatt igen, de az amugy is megy felfele szepen.
Van valami meglepi ott, amirol nem tudok?Amugy ki hogy nevezte el a csonakjait?
-
to.ca
tag
A Docking Computerrel nincs problémátok a frissítés óta? Nem készítettem statisztikát, de érzésre baromi sokat hibázik. Előtte majdnem mindig betalált, de újabban sokszor mellé megy.
-
cintula187
addikt
Még csak most tudtam a patch óta kipróbálni, de szerintem a frame dropon javítottak tényleg. És így elsőre a bolygó textúra is szebb lett.
-
BandiT85
aktív tag
válasz
anatron #31169 üzenetére
Nekem a cutterre mindig az jut eszembe, mikor haverral ültük a padon, láttunk egy csajt hátulról, mindketten húbazz, mire megszólal a haver: "Figyeld, megfordul, és támadóborz feje van."
Elég bunkón fogalmazott, de a lényeget leírja, Cutter esetében is.
Egyébként nem próbálta valaki Orient kolléga FAS-za ram-taktikáját cutterral? Atom pajzs, atom súly, atom boost... -
Cooper911
senior tag
válasz
Secundus #31165 üzenetére
A Clippernek a fel-le irányú thrustere gyenge, a fordulása teljesen rendben van.
A Cutter meg érzésre úgy megy mint a T9. Ahogy látom az értékeket nem sokkal marad el tőle. Tehát akinek volt T9e az már tudja mire számithat. Viszont a T9el ellentétben meg is tudja védeni magát és le is tud lécelni ha kell (Igazi Birodalmi hajó na)
-
Secundus
tag
válasz
Micsurin #31161 üzenetére
Az Imperial Clipper a Cutter-rel ellentétben egyáltalán nem lomha. Sőt az egyik legyorsabb hajó a Galaxisban, a fordulékonysága pedig valahol a felső mezőnyben van. Tájékoztatásul itt van a gyári táblázat a hajók fordulékonyságáról csökkenő sorrendben:
Hajótípus Fordulékonyság (4 pip engine)
Eagle Mk 2 50.0 °/sec
Vulture 46.2 °/sec
Sidewinder Mk 1 45.0 °/sec
Cobra Mk 3 42.9 °/sec
Federal Assault Ship 42.4 °/sec
Asp Scout 41.9 °/sec
Imperial Eagle 40.9 °/sec
Diamondback Scout 40.9 °/sec
Hauler 40.0 °/sec
Adder 40.0 °/sec
Imperial Clipper 40.0 °/sec
Fer-de-Lance 40.0 °/sec
Asp Explorer 38.3 °/sec
Imperial Courier 37.5 °/sec
Python 32.7 °/sec
Diamondback Explorer 32.1 °/sec
Viper Mk 3 32.1 °/sec
Federal Dropship 31.0 °/sec
Cobra Mk 4 30.5 °/sec
Viper Mk 4 30.0 °/sec
Federal Corvette 28.6 °/sec
Beluga Liner 28.1 °/sec
Type-6 28.1 °/sec
Keelback 27.3 °/sec
Anaconda 27.3 °/sec
Orca 26.7 °/sec
Federal Gunship 26.5 °/sec
Type-7 22.2 °/sec
Type-9 20.5 °/sec
Imperial Cutter 19.3 °/secMint látható, a szegény Cutter kb. mint a terhes bálna..
De nem ezért szeretjük.
-
nubreed
veterán
Ja akkor én kérek elnézést, tényleg azt hittem Cutter.
Csak bennem maradt még to.ca reggeli hsz -e.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
nubreed #31159 üzenetére
A Pythonomtól agilisebb sokkal érzetre, és 3 pippel 320, boosttal meg 402 a vége. Nem lomha ez!
Az inkább gond nem találok Harm környékén 6A-s PP-t.Tüskék jöhetnének .... lehet csak hülyeségből még rá is dobnám!
...baron pipa, mehet a FED rang húzás. Birodalmi segget akarok rakni egy Corvett székébe!@duvi: Köszi!
-
Micsurin
nagyúr
Suli mellet nem volt időm rég ED-zni, aztán meg a gép halt le... de végre, ma éjjel addig toltam a WU-i data packokat (na meg a passengereket amikből egy óra alatt 35-40 milla meg is van...
), hogy végre meg lett az a Baron rank!
A fél multi fél combat Pythont masszívabbnak éreztem, de ennek a hangja a külseje meg a sebessége kárpótol!
-
nubreed
veterán
Hát ez az, kívűlről meg belülről is csili-vili, meg lehet hogy alapból is gyorsabban boostol és nagyobb a végsebessége mint egy Corvette -nek, de a fordulékonysága elég gáz. Nem tudom, hogy egy G5 Dirty Drive tuning mennyit segítene rajta. A Corvette elég szépen megtáltosodott tőle önmagához képest.
-
to.ca
tag
válasz
nubreed #31154 üzenetére
Pedig pont ez járt az eszemben
Pont most vettem egy Cuttert (kizárólag a 8-as modulok miatt), de gondoltam, ha beválik, egy ideig majd használom. Aztán felpakoltam A-s modulokkal, kimentem vele az ajtón, és lefagytam.
Igaz, soha nem volt T akáhányas szekerem, de ez a "manőverezhetőség"... A víz kivert, amikor rámjött az anarchy nav beacon-nál az összes arra kószáló Eagle, meg Viper. Rájuk se tudtam fordulni, ha nincs a vadásznénim, akkor most megint a Corvette-ben ülnék, mert vissza nem vásároltam volna, az tuti. Na jó, legfeljebb a pénz miatt, hogy aztán eladjam a francba.
Szóval, egye meg a rozsda ezt a tehetetlen bálnát, pont jó lenne rá egy raider-kit. -
nubreed
veterán
-
Kidus
őstag
Csirsz
Banyaszni tenyleg csak muszajbol fogok, ezert is nem akarok venni kulon erre egy szappanos dobozt, ami akkorat ugrik, mint egy faradt bolha
duvi:
Nekem is bejon amugy, ez az egyetlen bajom, hogy utban van a lec. Mondasz valamit azzal a Clipperrel, azert az nem mindegy, hogy mindenhol le tudok-e szallni ( meg egyelore ), szerintem maradok most FDL tunkolasnal, es szerzek hozza ASPvel anyagot. Eddig banyasztam vagy 15 percet osszesen meg az elejen, aztan elszakadt az ekszijNa majd megprobalok celzottan menni.
-
42861
senior tag
Azt hiszem most már a felfedezésre is lehet mondani, hogy jó pénzkereseti forrás. A 2.3 premierjén indultam útnak, egy kisebb ~7000 fényéves karikát tettem meg. Ennek az útnak az egyik felén szkenneltem lelkesen minden elém kerülő high metal content, water, és earth-like worldöt. A másik fele meg rohamtempó volt hazafelé, csak ADS scan és ugrás is tovább, kívántam már a Raider csomagot az ASP-re.
A kasszánál valamivel több mint 90 millával lettem gazdagabb! Csak pislogtam..
Íme rozsdás: -
nubreed
veterán
Ma már nem lépek be a játékba, de a hiper ugrás alatt eltünő karaktert javították?
-
to.ca
tag
Hát, Parancsnokok, nálam irgalmatlan fps-drop-ok vannak a frissítés óta. Belefájdul a fejem.
De nem ám úgy simán, akadozósan, hanem az a megindul-belassul fajta, ha értitek, mire gondolok.
Talán szarrá optimalizálták a hálózatkezelést? -
orientcx
őstag
És már megy is az upgrade
Na, ez villám letöltés volt, már kész is
-
to.ca
tag
-
anatron
aktív tag
Na találtam 3 modellt a neten:
Az anacondát már le is szedtem,már csak rá kell bólintson a főnök és már nyomom is.:-)
-
-
to.ca
tag
"Szerintem inkább vegyél egy Pythont. Igazi multifunkciós hajó és a felfedezésen kívül mindenre használható a megfelelő fittel."
Haha, én Pythonnal voltam a bubi - Colonia (Christmas Convoy) - Sgr.A* - bubi körön. Igazi élvezet volt (tényleg!), bár elismerem, hogy egy ilyen akció önmagában is megérne szerintem egy tiszteletbeli IPSZ-tagságot.
Az viszont tény, hogy a rövid ugrótáv miatt rengeteg rendszert szkenneltem, így mire visszaértem, meg is volt az explorer elite rang. -
duvi
nagyúr
- A FDL nem csak neked okoz fejfájást
Több mint 2 éve jött ki a FDL és ezalatt az idő alatt legalább háromszor futottam neki, hogy megszokjam, de nem jött össze. Annyira zavart a kabin asszimetriája, hogy mindig kukáztam. Végül kb. 2 hónapja adtam neki még egy utolsó utáni esélyt. Furcsamód pár óra RES vadászat után sikerült túltenni magam ezen a deformitásán, amiben valószínűleg nagy szerepe volt a játékélménynek. Tényleg nagyszerű harci gép és ajánlom, hogy időnként próbálkozz vele, mert nagyon megéri beruházni rá
Tuningolva elérhető a 20LY ugrótáv is, ami már elfogadható. Itt egy lehetséges combat fitt hozzá.
- Amennyiben csak az engineers alapanyagokat akarod bányászni és gyűjteni, akkor jó az ASP Exp is. Nagyobb mennyiséghez már ajánlott egy T7.
- Clipperel az a "baj", hogy csak nagy platformokra tud leszállni. Így az outpostok és a kisebb felszíni állomások kapásból kiesnek. Szerintem inkább vegyél egy Pythont. Igazi multifunkciós hajó és a felfedezésen kívül mindenre használható a megfelelő fittel. -
to.ca
tag
Bányászathoz ASP? Lehet, de ha tényleg számottevő hasznot szeretnél realizálni, akkor nagy rakterű hajót válassz!
"Van valami jo oldal, ami segit becelozni alkalmas helyeket?"
Pristine ring kereső oldal
FDL-t nem tudom, még sosem volt, de most veszek egyet. Szerintem mindenkinek ki kell próbálni. A féloldalasságát sokan sérelmezik.
-
Kidus
őstag
Tudom ebbol kovezes lesz, de:
Nem jon be a FDL
Hozza kell tenni, az egyetlen oka kb a feloldalassag, de az annyira zavaro, hogy folyamatosan bosszant.
Pedig ugy kiszed mindent, hogy szinte csalasnak erzem, engineer tuningok teljes hianyaban is, csak probakorre vittem 2 naval pirate hunting mission erejere. Gondolom tuninggal lesz meg min csodalkozni
Ugrotavra teljesen szanalmas, mennyire lehet ezen segiteni?
Fordulekonysag, sebesseg, shield es egyebek nagyon rendben vannak, szeretek kozlekedni vele, bar nem erzem az ASPX-nel jobbnak erzetre. Fert ra hangar is, eddig meg egy ilyen missziot sem csinaltam, itt az ideje.
Meg a banyaszatnak, mert eljutottam oda, hogy felesleges barmit is csinalni engineer-ek jobb upgradejei nelkul.
Banyaszni erdemes ASPvel? Az ugrotav miatt kerdem, megszoktam a kenyelmet es eleg sokat kene ugralni ugyeVan valami jo oldal, ami segit becelozni alkalmas helyeket?
Clipperen gondolkodom meg, most lettem Baron. Fujj, empire -
42861
senior tag
Sziasztok. Azokon az állomásokon ahol nincs outfitting, ott a livery rész is elérhetetlen?
Megvenném a Raider csomagot az ASP-re, de nem nagyon van kedvem visszaevickélni a lakott zónába, hogy felpakoljam rá.
-
nubreed
veterán
Hát, én most egyelőre befejeztem az ED -t, de legalábbis nagyon takarékra veszem. Azokat az Engineer -eket akiket akartam unlockoltam, a materialokat és egyéb cuccokat összegyájtöttem, a Corvettemet kipimpeltem rendesen, elég jó harci hajó lett, maximum néha elmegyek RES-be és CZ-be lövöldözni de ennyi, nem tud most megfogni már a játék. Nagyon kéne már valami új tartalom/cél bele. És ahogy rtitusz nem akart más játékokkal játszani, én helyette is fogok akkor.
Félbe hagytam a Diablo 3 -at, mikor belekezdtem az ED -be újfent a Corvette megszerzése és az Engineer -ek miatt, most visszatérek oda.
Aztán Mass Effect 4, stb.
-
rtitusz
őstag
Hát igen. Mikor másfél éve meglett a tripla elite, meg vagy 2 milliárdnyi vagyon, kicsit lankadt a lelkesedésem. Meg pont akkor diplomáztam, utána meg munka jött úgyhogy az időm még jobban megcsappant. Miután így "kiestem" a jatékból már a szamomra újdonságok se tudtak eddig visszacsalni (powerplay, engineerek, vadászok, vagy akár most a multicrew). Ami visszahozott fél-fél napra, azok az aktuális Thargoid rejtélyek voltak, vagy az ősi romok.
De az ED javára legyen mondva, hogy az elmúlt másfél évben a legtöbbet ennek ellenére is az ED-vel játszottam. A FarCry 4 ott porosodik az asztalomon, ahogy Fallout 4, vagy a Witcher 3 is. Mindegyiket telepítettem, fél-egy órát "jatszottam", de igazán időm/kedvem se volt hozzájuk, pedig tudom, hogy jók...
De már készülök a visszatérésre.
Remélem valami nagy dobás lesz a 2.4, főleg történet terén!
-
BandiT85
aktív tag
Ha egér-bill kombóval játszol, javaslom próbáld ki a következőt:
Egér:fel-le és jobbra balra fordulás.
QE: hossztengely körüli forgás.
WS: gáz fel-le.
AD: thrusterrel oldalazás.
RF: thrusterrel fel-le mozgás.Nekem nagyon bejön, fixekkel könnyű bánni.
Szerk: ja és a 0,1,2,3 az energia manadgement, azóta ezerszer jobban megy a fight, abszolút kézre esik, panaleket meg át kell tenni az F-gombokra, könnyű átszokni.
-
Cooper911
senior tag
"addig is az a kérdésem, hogy az egérrel való játék továbbra is halott ügy?"
Van egy Joy az asztalomon mégis egérrel nyomom, nekem bejött. A roll - yaw cserére fel van programozva az egyik gomb de már azt sem használom
Elvileg megoldható az Xbox one controller használata: video
-
Dlite
tag
Köszi az infókat. Most telepítem újra - sajnos az itt elérhető max. sávszélesség 8Mbit/s UPC HD golddal 16ezerért...taps 29-es UPC körzet
- így 6 órát ír a Steam. Szóval ma nagy játék nem lesz. Nekiállok újra egér+billentyűzet kombóval és ha elkap a láz meggyőzöm az asszonyt egy profi joyra....ez lesz a legnehezebb feladat
-
Vesa
veterán
válasz
Íjász001 #31118 üzenetére
Én 2200 óra körül, és már néha unom...kéne már új tartalom...Minden lényeges hajóm megvan tuningolva, sok-sok ezer fényévnyi felfedezés és már nem igazán látom, hogy mit lehetne még csinálni ami értelmes célt ad. Ezzel együtt ez így is nagyon szép teljesítmény a játéktól, még akkor is, ha a játékidő 70%-ka eléggé boring grind.
-
Íjász001
tag
Én 3187 óra és 20 percnél tartok most!!!
Még nem unom!!!!!!!! -
scyllafren
senior tag
En 400 orat egereztem ossze, igy a nemreg megvasarolt X52 Pro-t nehez megszokni
Teljesen OK az eger-bill kombo szerintem, a leglenyegesebb valtoztatas, amit csinaltam, az a roll es a yaw csereje, azaz roll = AD, yaw meg az eger balra-jobbra.
Ha minosegibb joyt akarsz, csak ajanlani tudom az X52 Pro-t. Stabil, elegendo gomb, es ha kell, harom teljesen mas iranyitas-kiosztas is beallithato. Az X55 (X56)-ot viszont nem ajanlom, a throttle-ben levo vezetekek design hiba miatt gyorsan eltornek.
-
Dlite
tag
Köszönöm a válaszokat. Megnézem azt a Hotas-X-et. Nem a pénz a lényeg, hanem hogy játszok-e annyit hogy megérje megvenni
-
Dlite
tag
Sziasztok!
Megjelenése után nem sokkal megvettem PC-re. Nagyon tetszett a hangulata a játéknak és a nagy lehetőségeket láttam benne. De az egér-billentyűzet kombó az esetek többségében szenvedőssé tette a játékot. (esélyes, hogy csak én voltam béna
)
Elkezdem visszaolvasni az egész fórumot, addig is az a kérdésem, hogy az egérrel való játék továbbra is halott ügy? Ja és X-box one kontrollert lehet valahogy PC-re rákalibrálni? One-om van kontrollerekkel -
orientcx
őstag
válasz
anatron #31075 üzenetére
"Bármikor nyomtathatok ilyet a melóban,csak a főnök meg ne tudja"
-
Akkor lenne számodra egy remek üzleti ajánlatom: cacasz02 kolléga és én fizetnénk neked egy méltányos összeget, és te a főnököd tudta nélkül "ki 3D nyomtatsz nekünk egy-egy ilyen Pythont, és elküldöd a címünkre. Aztán az általunk fizetett méltányos összeg + némi felárért cserébe mi nem súgunk be a főnöködnek, hogy titokban űrhajókat printelsz a vállalat költségére. És hogy ne fizessünk a bankoknak fölöslegesen annyiszor kezelési költséget, ami az ide-oda utalgatással járna, ezért mi nem is utalnánk el neked azt a bizonyos "méltányos összeget", hisz azt neked úgy is vissza kell utalnod azzal a "némi felárral" megtoldva, amit a hallgatásunkért kell fizetned, hanem egyszerűen csak elküldöd a 3D Pythonokat, és a "némi felárat"(priviben megírom a postacímem, és sz. számom).
Így mindenki jól jár, hisz mi megkapjuk a Pythonokat(és a "némi felárat"), te megtarthatod az állásod, a főnököd is nyugodtan hajthatja álomra a fejét, mert amiről nem tud, az ugye nem is fáj neki, ráadásul a bankköltségen is sokat megspórolunk azzal, hogy nem utalgattuk tök fölöslegesen ide-oda azt a bizonyos "méltányos összeget".
Hiába, nálunk, Fedeknél mindig is fontos volt a korrekt, kulturált, gördülékeny üzletmenet, jelentkezz bátran, még rengeteg kiváló ötletem van. De most mennem kell, kormányülés lesz az Umbriguai közbeszerzésekről... -
nubreed
veterán
-
to.ca
tag
"Ceremonial Comms detected" nevű USS... Van már pár kilométer a hajóimban, de még _soha_semmi_ nem volt benne. Ti találtatok már valaha valamit ilyen helyen?
-
Kidus
őstag
válasz
nubreed #31092 üzenetére
Nem is az a baj, hogy kilott, openben nyilvan benne van, hogy elofordul.
De egyreszt egy balnaban fegyver nelkul, semmi nalam, ugy, hogy vissza sem lottem, es csak azert, hogy lol-ozzon meg kuldje a szar uzeneteit, mert erre veri.
Utana meg valamiert en vagyok wanted ugy, hogy az osszes faction-nel allied vagyok, es semmit nem csinaltam.
Kerdesem, hogy aki kilo, annak nem lesz bounty a fejen ezert? Vagy nem tamadjak be a system patrol hajok?
En tobbet amugy openben nem is szallok fel, nem eri meg -
nubreed
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro