Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #60757 üzenetére
"Hivatalosan" én sem hozhatnám be a telefont melóba mert elektronikai gyár vagyunk és a hivatalos kamu az, hogy belezavarhat az RF mérésekbe a mobil meg, hogy ipari titkokat lehet vele kivinni a fényképezés miatt meg ilyesmik.
A valós indok: Mer a gép áll a paraszt meg fészbukozik mellette a telefonján.
A valós valóság: mindenki xarik bele és behordja
Évente egyszer nagyon beszigorítanak és akkor felírják a dolgozói számod kifelé az őrök ha van nálad telefon.... De semmilyen szankció még nem volt abból, hogy fel lettem írva minden nap..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest