-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
may15
csendes tag
válasz Kecsotam #44314 üzenetére
Szeva,
A trustfire lámpával én szórakoztam néha, mert még nem adtuk el mind.
A tapasztalatok:
Meglepően fényes, szerintem lumenre több mint a gyári l6.
A fénye mindenképpen hideg fehér, az L6-nál ez opcionális.
Az anodizálás /külső bevonat/ és a textúrázottság szerintem nem olyan jó minőség, mert ez a fényesebb fajta, és nekem nem annyira stabil a lámpa fogása, amíg a convoynál ez masszív.
Megy 2, és 3db 26650-el is, de hárommal már igen nehéz darab. A kapcsoló a talpán van, és itt váltasz módot is rajta. Szóval ha menet közben akarsz módot váltogatni, kényelmetlen. Plusz a gyári funkciósorban vannak a villogó módok, ami idegesítő szerintem.
Ha meg kellene tippelni, hogy hány lumen lehet, akkor a nagyon maximum az 5000. De inkább 4000 fele reális.
A vetített kép az szép, szórt.Ha ebben a kettőben gondolkodsz, akkor azt tudom tanácsolni, hogy a convoyt válaszd.
-
HardSanyeee
őstag
Sok reményt nem fűznék a linkelt lámpához, tipikus "sok ezer" lumenes, sok ledes, noname kínai lámpa, idejét múlt XM-L típusú ledekkel.
Ha hiszünk az adatoknak, hogy 9 amper a maximum amire képes, akkor egy ledre jut kb 1,3 amper, ami a Cree XM-L adatlapja szerint nagyon max 500 lumennek felelhet meg (1 A esetén 388 lumen, 1,5 A esetén 551 lumen), tehát 7 led esetén az 3500 lument jelent jó esetben.De ahogy Te is és mások is írták, a DN70 3800 lumenjéhez képest a 6000-8000 lumen nem lenne akkora ugrás, hiszen "csak" a duplája az érték, viszont a szemük nem lineárisan érzékel. Sajnos a következő látható lépték már tényleg bő 10 ezer lumen fölötti lenne.
-
ZolkoW
őstag
Én is azt hittem, a DN70 már a "nagy"
Oké, tényleg nem nagy, de azért komolyabb lámpa, fényerőben, szolgáltatásban is. Annak ellenére, hogy az L6 papíron hasonló fényerő, én nem tekinteném azonos kategóriának. Egyrészt a tulajok elmondása alapján az nem lépeget vissza másrészt az tovább tuningolható..
személy szerint mondjuk nem biztos, hogy tuningolnám, legalábbis ha 3800 helyett 5000 lumen lesz, az szemmel nem is olyan nagy különbség.
Nekem már az L2 is nagy, pedig az is tetszik, de az annyiban más, hogy thrower. és nem is drága. nekem csak olyan lámpáim vannak, amiket észrevétlenül be lehet csúsztatni egy kistáskába, de egy thrower 1000 lumenje azért más, mint egy flood lámpa 1000 (vagy 3000) lumenjeBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest