Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe777
csendes tag
válasz ZozzV6 #31603 üzenetére
nyithatnál egy topikot kezdő lámpafelhalmozók megsegitésére...
pl:még egy érv a 13. lámpa megrendelése elött...hogyan rejtsd el az új szerzeményed a hóvégi számlaértesitőbe tekerve a lakás különböző pontjain...őszinte arcmimikai gyakorlatok a "Drágám,tényleg nem vettem észre hogy ezt is megrendeltem" mondathoz...stb
-
Joshi
titán
-
jeriba
csendes tag
válasz ZozzV6 #31574 üzenetére
Én egyszer rendeltem cuccosokat a Vape42.ről, ott találtam XTAR tokot. Gondoltam, kipróbálom a C8-hoz. Nagyon jó minőség, pont belefér, de mint Zozz írta a másik toknál, popnt a széléig ér, vagy addig sem, így leesésnél a bezel sérülhet. Ha valaki mást is rendel a Vapéról megéri, külön meg csak ezért sok a posta.
itthon:
[link]Alin ez szerintem ugyan az lehet:
[link] -
Gargouille
őstag
-
gyenesmartin
őstag
válasz ZozzV6 #31554 üzenetére
Ez a baj, hogy nem így váltok a módok között. Van, hogy 7-es módban van módmemória kikapcsolva. Bekapcsolom akkor moon-light-al indít ugye, feljebb kapcsolok akkor random elkezd váltogatni a 4-es és 7-es mód között. Még módmemória is hol van hol nincs. Elég idegesítő tud lenni, hogy teljesen kiszámíthatatlan mikor vált módot. Van olyan is, hogy minden egyes gombnyomásnál más módban van. Olyan is volt, hogy 200lumen fölé nem tudtam vinni, mert beragadt a 4/7 és a 2/4 között.
Ezért is gondoltam hátha egy firmware frissítés rá megoldaná ezt.
Jelenleg Panasonic UR18650NSX akku van benne, használtam már lg he4-et, samsung 15Q-t, meg lángnyelves Trustfire-t is. Minddel ezt csinálta.[ Szerkesztve ]
-
Wendelke
senior tag
válasz ZozzV6 #31444 üzenetére
Szerintem nem fogok reklamálni, mert a kép ugyan nem erről a ledről szól, de a leírás ezek szerint viszont igen. Ha részben én vagyok a hülye, akkor már nem szeretek teljes mellszélességgel reklamálni.
Érdemes ezt a ledet dedómolni? Bár kicsit félek tőle, a korábbi sikertelenség miatt. Vagy tartsam meg, és rendeljek inkább egy tuti dóm nélkülit.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
WestBam
Topikgazda
válasz ZozzV6 #31321 üzenetére
Próbáltad már alját vagy tetejét esetleg mindkettőt leragasztani, hogy úgy milyen lesz a vetített kép és a vakítás? Talán ha a tetejére teszel egy kis pl. szigszalagot akkor még ennyire sem fog vakítani ellenben csak minimális távolságot és fényerőt fogsz veszíteni. Ha megcsinálod számolj be róla pls!
Köszi!⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
ZolkoW
őstag
válasz ZozzV6 #31321 üzenetére
ez király cuccnak tűnik!
most fontolgatom, hogy az EagleEye-t vegyem, valamelyiket az S2+/S3 közül, vagy mindkettőt... egy usb-ről tölthetőt akarok már fateromnak, tudom,hogy bármelyik a felsoroltak közül többszörösen túlteljesíti a meglévő lámpáinkat, de magamnak is jó lenne egy, ami terít, de nem annyira,mint a Skilhunt H02-m. magyarul kicsit messzebbre világít. nem tudom, ezek ezt mennyire tudják, félek, hogy drasztikus javulás nem lesz... csak sisakra meg nehezebbet sem akarok. na mindegy, az az X2R mindenképpen lesz, de az S2+ is bejön a svájcibicskaságával, meg az olyan etalonnak tűnik... ha van még jó ötletetek, szívesen veszem.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZozzV6
senior tag
válasz ZozzV6 #31263 üzenetére
Valahogy le van védve az Atmel a flashelés ellen. Lecseréltem egy üresre. Azt flasheltem fel. És működik bár valamiért nagyon rövid időt hagy módváltásra. Extra gyorsnak kell lenni. Erre még rá kell jönni miért van. Plusz raktam fel két 7135-öt így Biscotti firmware-es 3.5A-es BD06-om van ami tudtommal nincs másik senkinek
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
jézusom
addikt
válasz ZozzV6 #31123 üzenetére
Köszi! Nem ismertem, de ez mégsincs egy szinten így s2+-al
ez milyen lehet driverről nem látok infót
[ Szerkesztve ]
-
kner
csendes tag
válasz ZozzV6 #31022 üzenetére
Megerősítem, akksi nélkül is csinálja.
A hang egyértelműen a fejből jön.@WestBam
Köszönöm, hogy megnézted. Megnyugtató, hogy nem csak az enyém ilyen.
Pontosan ugyanezt tapasztalom, amit leírtál. Oldalra mozgatásnál is hallani. Vagy ha picit megütögetem egy ujjal. Látni ugyanúgy nem látom a löttyenést, és a vetítési kép is mindig szép szimmetrikus.
Engem is zuavar Főleg, hogy nem tudom, mi adja a hangot.@Janaboy
Nem saját :-)
Ez egy két tonnás dög. Kilóra se szívesen fizetném ki. Nézegetünk vele ezt-azt, gyorsan bedobtam a lámpát is.[ Szerkesztve ]
-
-
Clever0
senior tag
válasz ZozzV6 #30867 üzenetére
Akkor 4068 Ft volt a kettő, most 4702 Ft lenne: MECO XM-L2
Az egész onnan indult, hogy megláttam a tévében ennek a reklámját 9990 Ft-ért: Tac Light 1+1[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz ZozzV6 #30850 üzenetére
Értem, mondjuk furcsának találtam, hogy ha mélyebben lenne a driver akkor hogy fér el alatta a kábel. Egyébként nem említettétek hogy ez csak így oldható meg. Tényleg most csinálok ilyet először. Köszi az infót.
(#30852) Cyberneko neked is köszi, így már világos.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz ZozzV6 #30838 üzenetére
Pattex power tape - nekem ilyen van. A másik nevet most hallom először.
Alu oxidációval tisztában vagyok, a kérdés, h a többi lámpámnál miért nem jelentkezik a probléma? Más ötvözet lehet esetleg. Konzekvencia : Nem kell több Borjú 2-es, elég a H3 Warboy meg a Skilhunt 03, és van még egy másik Borjú T6 ledes, két akkus zoomos.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz ZozzV6 #30832 üzenetére
Drótkefe használt, a remegő fény akkor a wd miatt lett. Miért írják a flakonra, h javítja az elektromos érintkezést? Lényeg, h nem a panel volt repedt, v a belső oldalán a forrasztás. Állás közben oxidálódhatott a menet. De akkor a többi, szintén alig használt lámpáimon miért nem? Na mindegy. Egy darabig talán jó lesz. Jó, h nem ajándékba vettem, más már biztos kukázta volna. Kösz a segítséget és az együttérzést!
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz ZozzV6 #30830 üzenetére
Én is eddig jutottam. És álló helyben megy tönkre. Használtam gond nélkül, aztán legközelebb meg se nyikkant. Rugónál már kapott forrasztást, utána jó volt. Most megint kezdi. Telefújom WD-40 spray-vel, a 44 éves kávédarálóm is ettől javult meg. Ha más nem használ. Olyan nincs, h kidobjam.
-
veterán
válasz ZozzV6 #30816 üzenetére
Na igen, közel sincs akkora választék mint egy nem annyira márkás lámpánál. A modellek nagy részénél van 1 féle led és kész, érd be vele. X7-hez mondjuk már elérhető a hideg fehér mellett neutral is ami ugye sárgásabbnak számít. De akár a Fenix Acebeam és egyéb gyártókat nézzük, még e kettő választására sincs lehetőség.
(#30817) Mikulásbá
Omni-doc töltővel nekem nem volt dolgom, szinte eleje óta Xtar töltőket használok. Lehet csak én vagyok vele így, de fontos hogy lássam hogy épp hogy áll a töltöttség fesz pl.
Ennél a kis Olight mágneses töltőnél az fogott meg hogy baromi egyszerű. Autóba simán csak beledugom a szivargyújtós töltőbe rá a 2 pólusra és kész. Nem foglal szinte semmi helyet, tök egyszerű az egész szerkezet.
Héten elvileg megyek Leitz-hez aztán hozok 1 db-ot. Már írtam nekik van is raktáron. Majd ha elhoztam akkor úgyis csinálok 1-2 képet, meg kimérem hogy mennyire tölti fel az akkukat. De ha annyira mint az S30R III töltője akkor jó lesz Töltés után egyből 4.22V, jó pár órára rá meg beállt 4.20V-ra szóval teljesen feltölti az akkut.iPhone 16 Pro Max
-
WestBam
Topikgazda
válasz ZozzV6 #30804 üzenetére
szívemből szóltál. Én is szeretek minden
szvacak lámpát kipróbálni amit jónak találok ránézésre, visszajelzések alapján. Aztán vagy bejön, vagy bebuktam. Általában be szoktak jönni, mert tudom hová tegyem a mércét mondjuk 3000Ft-os lámpánál és azt is, hogy mi lenne a minimum egy 6000Ft-os lámpánál. De egy 30e Ft-os lámpánál szerintem már túl nagy az ugrás egy minőségi de tényleg csak minimálisan rosszabb 9e Ft-os lámpához mérten ami nem márkás, de tökéletes.
A hibákról meg annyit, hogy már jómagam is forrasztgattam kintről rendelt márkás lámpát (gondolom nem vagyok itt egyedül ezzel), mert éppen a gyári forrasztás egy hónapos korára megadta magát, és akkor a lámpa még nem is volt nagyon használatban. Nyilván jelentősen ksiebb az esély egy többszörös minőségellenőrzött termékből hibásat venni, de most már ezek a sárga olcsók is tudnak olyat villantani, hogy szerintem a nagy gyártók is csak pislognak, hogy mivel tudják majd eladni a termékeiket ezek után.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
Topikgazda
válasz ZozzV6 #30768 üzenetére
Irigyellek, hogy ennyi szabadidőd van
Videó is lesz vagy legalább képek?Blogomon meg minden GB-es kupont összeszedtem, ezen túl ott is elérhető elemlámpa és outdoor témában nagyjából minden, természetesen reflink nélkül, folyamatosan frissítve
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Pocee
senior tag
válasz ZozzV6 #30751 üzenetére
Üdv!
Hát a kérdés,hogy hol csaptak be?vagyis nem mondom,hogy ez kizárt,de ez egy wolf eyes lámpa ami boltban lett véve számlával szerintem 4-5 éve kb,apám vette,javítva nem volt még,esetleg azóta változtattak a specifikáción,vagy több helyen szerelik a világon vagy nem tudom tény és való hogy iszonyat nagyot pirított a lámpa új korában.Westbam írt még éjjel,hogy a 13mm kőr átmérő az nem szabvány,és én sem láttam olyat a boltban,még az XR-E-k között sem.Színre inkább a hidegfehér vagy kékes jön be.hogy mekkora "nyitása" legyen a csóvának?nagyon domború üveg van a led után a lámpa fejében ami felül fogja írni magának a lednek a nyitását nem?ezen kívül a led kis gömbjét még közre fogja egy központozó ami nincs a képen,szóval az új lednek abba is passzolni kell,szóval ha kellenek paraméterek akkor szólj mert lemértem mindent,éreztem én,hogy nem lesz ilyen egyszerű
Mr.Brightside
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz ZozzV6 #30652 üzenetére
Ígérem, nem foglak leutánozni. Az én érzékem kimerül villanykapcsolók és konnektorok cseréjében. Bár nemrég megjavítottam a 72-ben gyártott, anno 198 Ft-ba kerülő kávédarálónkat, némi WD-40 segítségével. Szétszedni nem tudtam, a tengely megszorult vmiért, ez volt a végső megoldás - bevált. Mák- és kristálycukor-darálónak használom. Elektronikához, apró forrasztáshoz teljesen alkalmatlan vagyok. Pedig több hétig jártam a Kandóra, de nem volt az én világom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest