Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpsafl
tag
Nem tudom, ki hogy van vele, meg milyen keze van(nekem sem a legfinomabb a kezem), de pl a Yinding tesztnél a 40 fokos lámpa volt a max, mert azt már rossz volt fogni.
Mondjuk azt hogy mennyire kellemetlen fogni azt az is befolyásolja, hogy milyen anyagot fogsz, mert pl egy 40 fokos műanyag nem olyan kellemetlen, mint egy 40 fokos alumínium.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
hpsafl
tag
Igen hidegben jól jön a kéznek is,meg az akkunak is
Nem tudom, hogy pontosan hány fokos lehet a led, meg a bonyolult forma miatt nehéz is lenne kiszámolni, de szerintem ha pl egy ZY-T08-at nézünk akkor a 40 fokos host esetén(lednél mérve) a led 50 fok felett van, meg a ZY-T08-ban a pill menettel csatlakozik a hosthoz, és ott nem megy olyan jól át a hő, mintha pl a hostban lenne kialakítva egy fészek a csillagnak.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
5-ös kezelő
senior tag
Késő, már kifizettem - remélem társunk kap százalékot, ha már a neki szánt vezetékek elkallódtak . 3 kékeset rendeltem [link], meg egy Ultraferit [link], meg egy jónak mondott olcsó töltőt [link]
Pedig nincs is rájuk szükségem. Szabadnapon mindig szórom a pénzt - többet kellene dolgoznom inkább .39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
bul07
nagyúr
Tényleg nem tudtok erre a lámpára működő bármilyen százalékú kupont?
Találtam már minden fajtát de erre egy se működik
Ilyenek pl
Small Sun ZY – T08 ezzel ->SSZYT08 $21.99 kerül( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Amúgy
banggood.com-nál ne fejtsétek el értékelni a vett dolgokat sőt képet de jobb ha videót is felraktok, mert..
10pont szöveges értékelés, 10pont kép, 40pont videó
Ugye 100pont = 1$( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ádyka
őstag
Ez a lámpa tök jó, de egy led csere után nem élne sokáig. A hűtőcsillag sem 20mm-es hanem 16, valamint légürest tér is van mögötte. 2A-en 100% lenne a led elhalálozása. A Q5 1A-jét is éppen csak elviseli. Így jó ahogy van, nem kell babrálni, és legalább minden porcikája fém.
[ Szerkesztve ]
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
M_o_g_y_i
őstag
Szerintem ez a "selejtezős-dolog" itt most nem életszerű, és csak példaként, úgymond viccből linkeltem a még kevesebbért áruló eladót.
Ha véletlen ebayről rendelnék lámpát, én sem a legolcsóbbat venném, hanem a több eladással rendelkező eladótól, akár picit többért.(#21245) bul07: írtam, csak példa volt az olcsóbb árra
Véleményem szerint amúgy ezek az eladók abszolúte nem tehetnek róla, ha épp egy ilyen alsó kategóriás cucc netán olykor egy kicsit "másabb", szerintem ezek is csak "kattint-rendel-megjön-felad" módon dolgoznak.
Darab-darab szerintem nekik. És arra sem vennék mérget, hogy egy már bevált forrás most is épp ugyanazt küldi, mint pl. fél évvel vagy többel ezelőtti rendelésnél.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bul07
nagyúr
Még valami
aug10- és szep 9 között van a játék
Minden pap újra 20 lehetőség, 2 ingyenes is újra él minden napEz mintha tegnap még nem lett volna ott
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
5-ös kezelő
senior tag
Célországba elküldve. 12 napja úton van. Erős leszek, amíg nem kapok meg minden úton levő pakkot, nem rendelek újat. Hamis Convoy C8 büdös/cigiszagú csomagolásban, nem létező/kifogyott akciók alkalmasint, már csak szórakozásból rendelek. Megjön, nem jön - izgibb, mint a lottó.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
MAC72
tag
Egy kis információval megtoldanám az ajánlásod. A linkelt fejlámpánál figyelembe kell venni, hogy a védett akku nem fér bele. Az árát viszont mindenképp megéri. (én is az ajánlott eladótól vásároltam) A fénye nagyon hidegfehér, kékes-lilás árnyalatú. Akit ez zavar, az ne ilyen lámpát vegyen.
A linkelt akku továbbra is jó vétel, ezt megerősítem. Én jelenleg inkább innen venném, lényegesen olcsóbb.
HUNgaroczel: Ha ilyen fejlámpát veszel, nem lősz mellé, de vedd figyelembe amit az akkuról írtam! -
Zola007
veterán
köszi
azonban ezek mind AAA vagy AA elemmel mennek, az sok jót nem sejtet sem fényerőben, sem üzemidőbenNem igaz, hogy nincs igény 18650 vagy hasonlóval működő túralámpákra, semmit értelmes kempinglámpát nem találtam a kínai oldalakon
Azt a félgömbölyűt néztem, de elég halovány az is szerintem és nem is mindig van mire felakasztani vagy ha leteszem akkor pedig felfelé világít. [link]
Olyan kellene, ami oldalra szórja a fényt, mint a Varta. Leraknám a horgászbotok és a sátor közé, hogy ne akadjak semmibe.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
van, de sajnos lepkepuki kategória: "Rated capacity 1000mah of the high ability of it "
múltkor kérdezte itt a kolléga a motor-akkuról üzemeltetést. Mennyire biztonságos?
12V lámpát simán ráköthetem direktbe vagy kell közé valami elektronika?
mert lenne aki hozzám dobna egy újszerű akkut 3e Ft-értrendeltem egy olyan félgömbölyűt, 1500 pénzt megér egy próba, hátha elég
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
írnak mindent, egyik helyen 6 órát, másikon 12, de 20-at is láttam erre a lámpára.
vélemények közt azt írják maxon 60 leddel 1,5 óraaz egyik vevő megmérte, 100-200-300 mA-t eszik:
[link]2 akkuval kibírná Mid állásban az éjszakát, az már jó lenne
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
veterán
Reménykedek benne hogy jöv hét elején el fog még indulni. Bár most nem tragédia hogyha az ünnep miatt 1-2 hetet csúszik.
(#21700) cbrfireblade
Ha megjön természetesen be fogok róla számolni hogy milyen. Nem rossz az a nájtkór sem, csak abba SMO refi van, amit meg én vettem OP. Az OP-s nyilván kicsivel jobban fogja szórni a fényt. De ahogy látom kb. mindenre ugyanazt nyújtja az amit te néztél, annyi hogy árba drágább kicsivel.
iPhone 13 Pro Max
-
krisztianAMG
senior tag
Azt hiszem már elég sokan ismerjük a történetet.
Igazából nem tudom, mit szeretnél ezzel még mondani. A GB-es topicban is le lett már írva, hogy nyár óta nincs minden rendben a GB-nél. Valakinek gond nélkül itt van a csomagja három hét alatt, valakinek hosszú hónapokat kell várnia. Van sumákolás, de rajtad kívül más nem jelezte, hogy a kínai raktárból nem kapott volna meg valamit. Az európai más tészta, ott komoly gondok voltak.Ha jól emlékszem a két lámpáért visszakaptad a pénzt ( gondolom nagyobb köpködés lenne, ha nem kaptad volna meg), a mardék 40 cent sorsára már nem emlékszem. Teljesen felesleges ide is áthozni ezt a témát, a másik topic színvonala is béka segge alá jutott, nem is követem már napi szinten. Van választék kínai webárúházból bőven, ez csak egy a sok közül. Valakinek bejön, valakinek nem. Akinek fontos, hogy 25 nap után visszakérhesse a pénzét, rendelhet pár dollárral drágábban a Banggodról vagy a Fasttechről.
-
krisztianAMG
senior tag
Ilyen hsz.-ek tudomáson szerint az emúlt egy hónapban születtek (jellemzően "pedig eBayről 3 hét alatt megjött"-tel egy mondatban). Ezek még bőven ideérhetnek. Persze nem tudhatjuk, hogy hányan kaptak vérszemet az "eltűnő" csomagok láttán, és nyilvánították eltűntnek a sajátjukat is.
De mondom, sumákolás van a GB-nél, nem véletlenül húzzák-halasztják a problémamegoldást, késve adják fel a csomagokat, de nem látok abban logikát, hogy ne adnák fel. Ők nem egy Aliexpresses eladó, akinek nincs vesztenivalója, ha nem adja fel. Komolyan nem értem, honnan indul ez a gondolatmenet, hogy "fel sem adta, dobták azonnal a borítékot a kukába". -
Kozy10
tag
ennyiért nagyon jó vétel a Solarstorm, tegnap nem tudom mi lőtte őket hogy ilyen alacsony árat szabtak, de pillanatok alatt elkapkodták...
Ma a Cold white verzió "akciós" $59.55 [link]
de nem annyira mint a tegnapi(az eredeti ár $78.60)
ebből 15 db van még...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hulladék, szerintem szabadulj meg tőle jó gyorsan, mielőtt nem történik valami vele. Mindegyik töltőt felügyelet mellett kell/érdemes használni. Én is mikor töltök a VP2-vel, akkor is figyelek rá, pedig az egy nagyon jó minőségű töltő.
Az ilyen töltőt megnézni is kár, nem hogy megrendelni. Nem tudom hogy sokan mit gondolnak, hogy pár dollárból elő lehet állítani olyan töltőt ami arányába pontos, biztonságos..1000-1500ft környéke egy Xtar MC1 töltő, ami egy jó minőségű töltő. Annyit azért érdemes kiadni rá úgy vélem. Pár száz ft-ból nem lehet a világot megváltani.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
korn
aktív tag
Így ránézésre jó a driver (a fet is jó fajta), szerintem először valahogy áramot kellene mérni, de úgy sem tudsz majd pontosan, mert akármilyen vastag vezetéket használsz majd a multihoz, úgyis kevesebbet fogsz mérni, mint amit ténylegesen kapnak a ledek. A mért értéhez majd nyugodtan hozzá lehet adni 2-3 ampert.
-
-
ZozzV6
senior tag
S2 1 cm-el hosszabb mint az S2+ és az picit messzebbre világít kisebb terítéssel. amit kinéztél kb 30-40m-re simán elvisz jó fényerővel és nem csak egy pici pontban. max fényerőn elég rendesen fogja melegíteni a kezed a 8 db 7135-el Nekem 6x7135-ös van ami melegszik de még elviselhető és elég a fénye így is bár ezért van közepes és kis üzemmód. Nem fog olyan messzire vinni mint a C8 de cserébe nagyobb területet világít be közel.
EDC = Every Day Carry magyarul olyan apró hasznos holmikat jelent amit minden nap magaddal tudsz vinni bárhová nem úgy mint egy 5 góliátos maglite-ot ami nem fér el a zsebedben könnyen Semmi köze a Led fajtájához csak a lámpa méretére utal.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
ZozzV6
senior tag
Egyáltalán nem úgy mint egy SK98. 30-40m-en még elég erős a fénye. Nem úgy mint egy SK-nak. SK maximum bezoomolva gy négyzeten tud annyit mint az S2+ spotjának egy része viszont az SK akkor körülötte semmi fényt nem ad. Valahol volt összehasonlító képem SK és C8 között de szerintem valakit kérj meg a környékeden hogy mutassa meg milyen az övé. Saját szemmel a legjobb megállípítani. A képek sokszor csalnak. Kivéve ha teljesen ugyanolyan beállításokkal és azonos körülmények mellett és helyen készültek akár egyszerre. Nekem csak az AA elemes SK68 van jelenleg amivel össze tudom fotózni az S2+-omat ha az megfelel este elkattintok pár képet.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest