Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Aktív témák
-
Altorax
újonc
Megtettem és köszi az eligazítást. Töröljétek nyugodtan én nem fórumoztam még itt csak már kicsit türelmetlen vagyok és kapkodok.
-
Altorax
újonc
Sziasztok!
Vettem nem rég új hangszórókat a számitogépemhez (Wavemaster MOODY BT 2.1) azonban furcsa zajt ad ki, amikor áramot kap. Valamikor annyira halk, hogy csak akkor hallható, ha a fülemhez teszem a hangszórót, de máskor pedig szabadon is simán lehet hallani. Már próbáltam különböző helyekre bedugni, illetve más dolgokat ki be húzni, hogy hátha az megoldja, de semmi. Nem értek annyira az elektronikához csak próbáltam laikusan egy esetleges földhurokot kizárni. Szerintetek mi lehet a baj?
Csatolok hangfelvételt hozzá. Nem tudom ilyen esetekben milyen információkat érdemes megadni elsőre, de ha van bármi kérdés vagy hiányzó információ, ami segíthet a megoldásban akkor azokat is küldöm majd. Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat! Már kezd bosszantani
Zaj: https://drive.google.com/file/d/1sK4PdzKy3enKomJqJANnjI7W3f0vGQJy/view
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csatolok hangfelvételt hozzá. Nem tudom ilyen esetekben milyen információkat érdemes megadni elsőre, de ha van bármi kérdés vagy hiányzó információ, ami segíthet a megoldásban akkor azokat is küldöm majd.