- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Egyenlőre csak egy motorháztető próba szellőzőt csináltam bele. A gép bírta, a Dremel fémvágó korong 38mm-ről kb 25mm-re fogyott. Alu motorháztetőnél. (arra gondoltam, a legközelebbi motorháztetőnél elnagyolom a vágást kis flex segítségével, és a finomabb pontos befejezést csinálom a Handyvel)
Egyenlőre nem érzem úgy, hogy mást vagy drágábbat kellett volna venni. A kiegészítőkkel is elégedett vagyok (Dremel). Polírkorongot is használtam, az is egész jó, persze paszta kell hozzá, amit előkerestem régről...
Ami a Lidl-ben vásárolt csiszolópapíros kiegészítőt illeti, na az nem egy nagy minőség. Elforog a papír a rögzítőszáron. Az sztem kuka...
Egyenlőre pozitív a tapasztalat van a géppel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LG LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest