Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Limgrave esetében nem értek egyet veled: kezdő karakterrel, frissen kiszabadulva a világba, konkrétan bárhova lépsz, valami érdekes dologgal mindig találkozol. Kint a terepen katonai táborok, lesből rajtad ütő demihuman bandák, tó sárkánnyal, ami tetszik. Mellé pedig egy csomó kisebb dungeon: barlang, kripta, bánya... amit csak akarsz. (Oké, Limgrave East már határozottan üresebb az induló részhez viszonyítva.)
És tök jó érzés mindig meglépni az első pár szintet, elkezdeni összeszedni cuccokat és örülni, ha valami jóra bukkan az ember. Főleg, ha Wretch-csel kezdesz esetleg. (Oké, lehet úgyis játszani persze, hogy az ember rögtön elrohan azért, ami kell neki - pl. rögvest lecsapja az evergaol bloodhound knight-ot a kardjáért, ha az eltervezett karakteréhez passzol a fegyver. Én nem szeretek így játszani. Inkább csak olyan szinten tervezek, hogy amiről tapasztalatból tudom, szívatós lenne még, azokat kicsit későbbre hagyom.)Én szeretem például Caelidet is, de Limgrave-hez képest kihaltabb (persze a rot miatt ez érthető is valahol).
A Ranni questline-t én is szeretem, és azt soha ki nem hagynám!
(Az első végigjátszásomban az ő befejezését választottam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Az első végigjátszásomban az ő befejezését választottam.)