Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
atosz
őstag
Most kisse felhalmozodtak korulottem a dolgok, igy eladova valnak:
* Notebook DVD olvaso, Compaq Evo N600c-bol. Mondjuk 8K?
* 256/133 SoDIMM SDRAM notebookba, Elpida. Meg lehet, hogy megtartom, de ajanlatok johetnek ra.
* 32 megas SoDIMM SDRAM notebookba. Asszem 100-as de erre nem eskuszom meg. 1.5K
* Panasonic LF-D321E DVD iro. Csak minuszost ir, de tudja a DVD-RAMot! Olvasni mindent. Sajna CD-t nem ir. Nem mai darab, de nem volt hasznalva, szinte uj. Eredeti doboz, leiras, CD-k. Allitolag az eredeti szamlan 140K allt. Amugy sulyos egy darab. 6K?
* Hibas NF7-S. Sajatkezuleg csesztem el, amikor beleeroltettem ket RAMot forditva. Kinek mennyit er? Lehet vinni tartozekokkal es azok nelkul.
* Hibas Epox 8RDA+. Indulasnal rakoncatlankodik. Pupos kondit talaltam rajta. Amugy lattam mukodni. Sztem csak kondicsere. Erre is varnek ajanlatokat. Tartozekok ehhez is vannak.
* Genius bill dobozaval, szinte uj. Standard, asszem csuklotamaszos. 1K
* A4tech szurke optikai eger, 2 scroll, 5 gomb, PS2. 1.5K
* Vipower feher mobil rack. Szinte uj, csak a dobozat mar szetszedte a macsek. 1.5K
* 2 db kek round IDE kabel. 1.5K
* 20GB vinyo. Quantum Fireball LCT20. 4K
* 2db 8 centis hazhuto, az egyik molexes, a masik 3 vagy 2 pines asszem. 0.8K
* Lehet elado lesz a NEC DVD DL irom is. Asszem 3500A. Feher. Meg garis, dec vegen lett veve sulinetre. A papirt megkell neznem hogy 1 vagy 2 ev a gar. Lemezt alig latott, 10-20 lett irva vele kb. Ajanlatokat varnek erre.
* Lehet elado lenne egy 200W-os Delta tap. Compaq matricas. Nincs vele gond, nem hangos, csak egy kicsit nagyobb teljesitmeny kene mar. Amit visz jelenleg is: 1800@2200+, 512 RAM, ATI9000, 80GB, 2 optikai. Ezt cserelnem is ertekegyeztetessel vmi normalisabb 300-asra.
Nagyjabol ennyi, vagy ha meg eszembe jut valami majd beirom. Leginkabb majd csak a hetvege lesz jo nekem Bp-en, mert a heten videken leszek.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest