Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Fene enne meg, ebben a honapban mar a masodik szombatom. A vasarnap meg az alvassal el is van kefelve.
De hetfon duplapenz, lenyomok 4 orat reggel meg 4-et delutan, kozte meg csaladi ebed. -
zeon.hu
nagyúr
Zombi vagyok, alig bírok magamhoz térni, pedig már 3 után keltem.
Jó munkát nektek!#?*@&!
-
demars
addikt
Úgy tudom országszerte borongós, ködös, nyákos, t.kony idő van. Elvétve süt ki a napocska néhol...
Számomra ez pocsék idő.
Egyébként GYMS megyében élek, egész héten reggelente alig lehetett látni az utakon akkora köd volt. Délutánra szállt fel, akkor szép idő lett, kivéve a hétvége, mert most egész nap olyan semmilyen, lehangoló.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
zeon.hu
nagyúr
Már látom Pestet
Hajrá mindenkinek!#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
És már indulunk is haza.
Talán 7-re otthon leszek, 2-kor indulás vissza#?*@&!
-
flymi
addikt
válasz demars #33986 üzenetére
Ja woll, Herr General!
Vacsora. Aztán vár ránk két szotyok szétrendezni való vonat. Kollégával is aztán csak többen vagyunk, aszondja nem tudja megtartalékolni a vonatot... Ja kérem, vágányzárban könnyű volt betanulni apuci mellett, most meg néz, mint a lukinyúl.
Sose lesz reggel./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
-
flymi
addikt
Minnnyá kezdődiiiik.
A friss tolvez az önállósító után be lesz dobva a mélyvízbe. Ő lesz a főnök ma éjjel. Hááát, majd meglátjuk. Ezért délután szunyáltam kicsit.Sikeresen levizsgáztam, jövő hónapban kezdem felügyelet alatt a kék sisakban. Év végére még pont hiányzik egy kis cumi.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
zeon.hu
nagyúr
Napot!
Ma délután irány Pest.
Holnap délután ismétlés#?*@&!
-
fant0mi
őstag
Egy, csak egy legeny van talpon a videken?
-
demars
addikt
Indulás!
Jó pihenést az éjszakázóknak!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
-
flymi
addikt
válasz fant0mi #33966 üzenetére
7,5 centis penge ceruzahegyezésre iskolában. Nem csoda, ha a japán gyerekek felnőve szamuráj karddal rohangáltak...
Viccet félre téve. Egyik ismerősnek a kocsijában van balta, de nem ám az a putri fajta, meg szintén jóféle modern bozótvágó, úgy 40 centis lehet.
Akkor közúri ellenőrzésnél őt tarkón lövik?
Istenem, szeret kertek alatt autókázni és megmetszeni a barkát virágzáskor.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
fant0mi
őstag
válasz demars #33961 üzenetére
Igen. El kell vinni. A kocsit igy is ugy is sajat penzbol kell javittassad. Addig csurik csavarjak a vadasztarsasagok, mig ok semmiben nem felelosok, meg ha azok is lennenek. Mert biztositasra nem telik nekik.
Szoval legalabb vadhusid legyen. Most hogy mondod be is teszem az oszi keszletet a csomagtartoba (kesztyu, zsakok, stb.). -
demars
addikt
válasz fant0mi #33958 üzenetére
A héten reggeles vagyok, de azért figyelek rátok.
Igen, bambi szezon... este elcsapott egyet a cimborám. Kocsinak nem lett nagyobb baja, rendszámtartó keret törött. Géptetö benyomódott picit. Bambit elhozták, lesz belőle pörkölt (tudom, nem szabályos, de a múltkor öcsém is így járt, hívtak vadászt , mondta nekik vigyék az őzet el, jobban járnak.)
Szóval vigyázzatok!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
fant0mi
őstag
válasz Pulsar #33959 üzenetére
A melypont mar megvolt delutan, tekintve hogy ugye 24-bol reggel vegeztem (igaz, hogy szundikas volt), nappal otthon haztartas. Mondom sutok sutit, bezabalok (eddig megvolt), attol kajakoma, kicsit szunnyantok, de 16-kor szoltak, hogy induljak.
Most meg ugy ennek egy kis majkremes kiflit! Nem tudom miert ezt, de ha lenne, mar nem lenne. -
veterán
válasz fant0mi #33951 üzenetére
köszi a tesztet, szerintem kipróbálom.
Hát egy zajos gyárba kell zajcsillapításnak, szóval nem feltétlen a tökéletes hangminőség a cél
Egyébként ilyen awei-m van vezetékesbe, de a vezetékesek korán hallnak nálam, azért gondoltam egy bt-razeon Akkor küldtem egy mailt
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Na hajrá...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
demars
addikt
válasz fant0mi #33948 üzenetére
Ez szép! Hogy növeled így a GDP t??
Jó pihenést egyébként!
Nálam most gyors kaja, aztán végre (kb 3 hónap után) mocizás. Jo idő van, jön két cimbi. Megyünk a Bakonyba egyet poroszkálni.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz zeon.hu #33937 üzenetére
YT, Facebook, Tablet, stb...
Februárban lesz 10 a nagylány (bátyám kislánya, én csak a keresztapja vagyok), nála ezek mennének (face még nem, de yt azt szereti) Folyton tiltják neki, de ha egyedül marad itthon órákig képes bámulni azt a xart.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
No srácok...! Bírjátok?
Lassan ennem kellene valamit, nem vagyok éhes, de addig is múlik az időAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
-
demars
addikt
-
fant0mi
őstag
válasz demars #33922 üzenetére
En holnap megyek.
Fu ma ugy bekajaltam. Elmentem autoakksit venni, visszafele megalltam a langososnal. Masfelet sikerult megennem, annyira nagy volt es laktato. Mondom rateszem toltore egy-ket orara utana cserelem ki az akksit. A kajakoma kiutott, mar sotetedett mire felkeltem.[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
Lassan ismét kezdés. Kipihentétek az éjszakát?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Narxis
nagyúr
Ezaz!!! 😁
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kiezTe90
senior tag
Srácok ez a hét egyre jobb... Tegnap még hazafele a kocsinak elszakadt a hosszbordásszíja is! Ma egésznap szerelőnél voltam.
Szerintem elátkoztak!Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Narxis
nagyúr
Na akkor kezdjük! 😢
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla