Új hozzászólás Aktív témák

• flymi

addikt

válasz demars #31401 üzenetére

Köszi, neked is!
    Akkor sem mennék szájsebre, ha fizetnének érte.
    Ma voltam a vasutas fogdoktor néninél, ki kellett húzni a bf8-ast. Érdekes, h akig zsibbadtam el, mégse éreztem semmit. De, legalább megspóroltam 8k-t. :)
    Múltkor magánrendelésre mentem huzatni masik dokihoz, ennyibe került, ráadásul nem is tom mit nyomott belém, de az egész arcom elzsibbadt, még az orrom hegyét se éreztem, jó, h pislogni tudtam.
    Ott azt mondta az orvos (miután csinált egy panoráma röntgent (15k), h a jf4-est és jf6-ost is kell húzni, mindkettõ törött. Mondom oké, de akkor ezután csak tejbepapit ehetek? Mert a jf5 sincs már meg...
    A dokinéni ellenben azt a jó hírt közölte, h nem kell húzni, gyökérkezelni kell, le kell csiszolni tövig és lehet csinálni rá egy 3-as koronát.
    bf3-as (szemfog), ezen is kell tömni majd egy picit, felszínen. Aztán még ott a ja8-as bölcsi, ami vízszintesen nött és kezd töredezni, szétmállani. Azzal nen tudom mit lehet kezdeni, lehet ki kell mũteni, úgyse használom, mert a fölötte levõ sincs már meg.

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák