- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz Mista Boller #853 üzenetére
Rókusi körút
Elég közel van hozzánk ja. 6800 hmm...Hódmezővásárhely, az sincs messze, ott is lakik volt oszttársam"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Wolverine
félisten
válasz Mista Boller #849 üzenetére
Argh... Ilyen selejtet...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Esmein
nagyúr
válasz Mista Boller #849 üzenetére
Én is szegedi vagyok, elég ritkán látok mondjuk rendőrt ..."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Brae
őstag
válasz Mista Boller #762 üzenetére
Sajna, ma nagyon ki voltam merülve, egyébként 5-ig azért fent szoktam lenni...
-
Trak
addikt
válasz Mista Boller #684 üzenetére
Észben tartom
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
válasz Mista Boller #682 üzenetére
Najó, azért én is meg tudnám oldani
De azért kössz''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
F-ECT$
titán
-
Integra
titán
válasz Mista Boller #676 üzenetére
maszek adósságbehajtás?
beraksz pár buszfejű ember képet, meg 15%-ot kérsz, oszt csókolom...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
F-ECT$
titán
válasz Mista Boller #597 üzenetére
Biztos, hogy nem ''Dear'', de hogy mi azt nem tudom
Dive ever, work never.
-
Versus123
aktív tag
válasz Mista Boller #557 üzenetére
whhá,nem semmi,nagyon irigyellek Hogy a francba ne írnék,jössz velünk mindenhova majd,végre lesz egy ukrán magyar tolmács Amikor kinnt voltunk volt egy csaj,Helena ,aki szintén ott él,de csak angolul,lengyelül,oroszul és ukránul beszélt,úgyhogy mi nyomtuk neki angolul (meg az egyik haver lengyelül) ő meg nyomta a népnek ott ukránul Modabarba menj el addig is, életem legnagyobb bulija volt....csak sört igyál,a legolcsóbb csapolt is 25 hrivnya,sz'al szerintem a legdrágább hely egész kijevben
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Mista Boller
tag
válasz Mista Boller #584 üzenetére
Ehh, ma se lesz itt nagy ''pori'', a facer noszemelyek is kerulik a topic-ot. Inkabb lefekszek en is, tovabbi jo munkat, kockulast.
Tout le monde est une nonne
-
Wolverine
félisten
válasz Mista Boller #557 üzenetére
Kitartunk
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Versus123
aktív tag
válasz Mista Boller #553 üzenetére
Hali!
Csak városnézés&csajozás ügyében voltunk Irigyellek, ennyi jó nőt életemben nem láttam még mint ott 5 nap alatt....Modabart ismered? Ukránul és/vagy oroszul beszélsz?''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
válasz Mista Boller #549 üzenetére
lol,te Kijevben vagy? Mit csinálsz ott?
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Drizzt
nagyúr
válasz Mista Boller #546 üzenetére
Nah, a paprikásvodka az a legrosszab dolog, ami a világgal megtörténhetett szerintem.Tavaly szilveszteri utolsó emlékem egy ilyen üveg kibontása. Azóta egyszer próbáltam inni egy ilyenből, azzal a mozdulattal hánytam vissza(szerencsére nem az üvegbe, a többiek örültek volna... )...
I am having fun staying poor.
-
Wolverine
félisten
Az capoeira
-
Versus123
aktív tag
most jöttem kijevből,marha jó volt ez a paprikás-mézes vodka...hoztam is 6 üveggel
-
F-ECT$
titán
válasz Mista Boller #543 üzenetére
A mit?
(Paprikás vodka- én még csak paprikás páleszt ittam, de az elég zúzós volt )Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
efge
aktív tag
válasz Mista Boller #475 üzenetére
dolgozunk termeszetesen
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
VladimirR
nagyúr
válasz Mista Boller #462 üzenetére
bele en, meg az elo faba is
-
F-ECT$
titán
válasz Mista Boller #404 üzenetére
Szívesen. (Vagy szivesen )
És most, hogy már nincs moderátor, kezdjünk el érdekesebb témákról beszélniDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
LKW
aktív tag
-
Mista Boller
tag
válasz Mista Boller #395 üzenetére
Pff, tudtam, hogy elirok valamit. Tehat: www.antsz.hu Direkt nem linkesitve. Enibadi?
Tout le monde est une nonne
-
overclk
tag
válasz Mista Boller #382 üzenetére
Semmiképp nem akarok életem végéig éjszakázni. Szvsz aki éjszakai műszakban dolgozik 30%-kal is megrövidíti az életét... Amint lesz rá lehetőségem (1 vagy maximum két év) keresek egy állandó nappali állást. Addig nincs sok választásom
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Opel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Látásjavító szemműtét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...