Hirdetés
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Állj hozzá optimistán, akkor meglesz - nálam eddig kettő kivétellel bejött (mondjuk abban a két esetben én sem hittem benne igazán, a többinél viszont igen )
Az egész filozófia kérdése..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
No, jó éjt, én asszem most elmegyek aludni...
mod: másodszor is be tudtam lépni a Rockstarhoz
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz TrollBalint #507 üzenetére
Yahh, mi meg döglünk a hátországban
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
-
-
Wolverine
félisten
válasz Mista Boller #546 üzenetére
Az capoeira
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz Mista Boller #557 üzenetére
Kitartunk
-
Wolverine
félisten
válasz Lord Zero #572 üzenetére
Hja, én (remélem) nyáron diplomázom... Utána visszább kell majd venni kicsit...
Már így is érzem az időt, vizsgák előtti éjjel le kell feküdnöm aludni..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz Freddy TNT #698 üzenetére
Amint látod, semmi különös...
-
Wolverine
félisten
válasz Freddy TNT #700 üzenetére
Erősen változó... Jópárszor csak sajnáljuk azokat, akik ilyenkor dolgoznak...
-
Wolverine
félisten
Talán... Én ilyesmitől csak akkor tudok elaludni, ha épp valami gyomorbajjal küzdök, és felhajtom ezt a bizonyos féldecit... Max. fél óra alatt megjavulok és kómába esem végre
-
Wolverine
félisten
válasz VladimirR #777 üzenetére
Yahh, nincs is jobb dolog, mint átvirrasztott éjszaka után utazni haza és a vonaton durmolni... Ilyen téren a Bp-Veszprém-Szhely útvonal se rossz...
-
-
Wolverine
félisten
Osztrák az az oldal... Bővebben: link
-
Wolverine
félisten
válasz Mista Boller #849 üzenetére
Argh... Ilyen selejtet...
-
Wolverine
félisten
Meglepően hamar kidőlök ma... Jó éjt az ébrenlevőknek.
-
Wolverine
félisten
Bővebben: link - ha megbízol a Symantecben... De keresek másikat is.
mod: érdekes, hogy így behal a rendszer... Bár főbérlőm is beszedett valamit, nem tudtul kiirtani, és most már nem éri el az Intézőt sem, csak IE-n keresztül... A friss install format c:-vel ment?
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Ha zavar, menj aludni...
Mondjuk én se vagyok teljseen jól, pénteken be sem voltam lépve PH!-ra, csak hajnalban, és utána csak most éjjel fél négykor keveredtem ide... (pszichológiai supportot adtam egész este, negyed 3-ig... igen, egy nőnek... ráadásul nem is akarok tőle semmit)
-
Wolverine
félisten
Nyahh, én azt hittem, az a projekt már lezárult...
Az ébrenlétről meg annyit, hogy délután, 13-15 óra körül durvább a holtpont Viszont este meg nem fogod érezni az álmosságot, úgy 11 után Előtte kellemetlen lesz... (tapasztalat, 44 óra egyben simán volt már... )
mod: Esmein, jó éjt...
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Bwáááhhh, szép hölgy, kicsit jobban tessék odafigyelni a pihenésre... Szükséges az az embernek... (nekem nem, én már átminősítettem magam Fórum-BOT-nak... )
-
Wolverine
félisten
Már megint éjjel van, már megint nem alszom, mint az utóbbi 2-3 hónapban rendszeresen...
-
Wolverine
félisten
válasz Kalandor #1171 üzenetére
Brutál túra, nem vitás... Régen én is csináltam hasonlót, de csak Arany János utca - Határ út viszonylatban (onnan még kigyalogolni Lőrincre túlzás lett volna... )
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest