- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
Aktív témák
-
szalai56
senior tag
A feladatkezelő két módon kapcsolhatjuk vissza...
Csoportházirend segítségével
1. Start menü keresőjébe írjuk be és futtassuk: gpedit.msc
(Home Basic és Premium verzióknál a Rendszerleíróadatbázis megoldással kell visszakapcsolni!)
2. Felhasználó konfigurációja -> Felügyeleti sablonok -> Rendszer -> Ctrl + Alt + Delete beállításai
3. Jobb oldalt dupla klatty A Feladatkezelő eltávolítása opcióra.
4. Állítsuk vissza Nem konfigurált állapotba a beállítást és OKézzuk le az ablakot.
Rendszerleíróadatbázis segítségével
1. Start menü keresőjébe írjuk be és futtassuk: regedit
2. Navigáljunk ide: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies\ System
3. Jobb oldalt jelöljük ki és töröljük a DisableTaskMgr bejegyzést.
4. Újraindítás. -
dokar
addikt
válasz
buherka #15380 üzenetére
annyiból jó volt a terminator, hogy kideríthettem vele a gyanúst fájlt, amit aztán copylock programmal ki tudtam írtni. eddig semmi jele a fertőzésnek. ma egséz éjszakás víruskeresés lesz, holnap meg egséz nappalos spyware keresés.
te, ugye hozod asszonyod is a talira május 3-án?
mert az enyém csak akkor jön ha a tiéd is jön, továbbá én csak akkor mehetek ha a feleségem is jön (magam miatt).na feküdtem aludni, hagyom a gépet dolgozni.
-
KMan
őstag
válasz
buherka #15384 üzenetére
ez is mu szarvasbor es az van rairva hogy elso hasznalat elott at kell mosni tiszta vizben es erre meg kulon ra van irva hogy kulso hasznalatra, van egyik haveromnak kicsi szivacs hogy azzal torolje belulrol a szelvedot ha beparasodik, de ez amit most en vettem egy nagy lepedo.
de megis azert elgondolkodok hogy 400 forinert tobb kart csinal mint hasznot -
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Pedig nekem ez a Terminator nagyon berjött. Pont az ilyen kis felugró .exe alkalmazásokat írtottam vele ki.
Akkor ez valami kis makacs szemét lehet, ha még ez sem boldogul veleTudok még egy nagyon kemény ilyen írtó progit, csak felzabál vagy 200-300mega ramot.
Itt van szétszedve a gépem mellettem, nem jut eszembe a neve
(közben cserélem a hűtést a karimon)
-
KMan
őstag
sracok vettem most a tescoban szarvasbort hogy mikor lemosom a kocsit ne szaradjon ra kis cseppekben a viz. ha mosas utan ezzel vegigtorlom ugye nem karcolja fel a fenyezest?
-
KMan
őstag
Vagyok
-
lakisoft
veterán
válasz
buherka #15360 üzenetére
egy időben folyamatosan tele volt a 250Gb-s vinyóm ... DVD meg rakáson ... elég ... nem hiszel nekem úgy látom ... volt egy haverom az egyetemen dolgozott itt Debrecenben (én is dolgoztam ott - félelmetes a sávszélesség 12Mb/s nem volt ritka - céges laptop vinyóját meg is főzte egyszer
) ... és ő mondta hogy 2 évig minden nap töltött ... napi 40-50Gb-t ... (pillanatok alatt lenn volt!!!) ... azóta munkahelyet váltott és elköltözött Debrecenből ... 512kbit-es net van neki ... és erre azt mondta ... elég neki ... 1-2 új album-ot amik kijönnek lecsodogál azon is!!! - és milyen igaza van!!!
- tudod mire használom a netet? ... ph! / poker/ Travian/ Akvarista.hu/Hangmester/ Youtube ... és mindent elmondtam!!!
-
buherka
addikt
válasz
lakisoft #15357 üzenetére
Én meg 5K-t fizetek a 8Mbit-ért...fasza
Egy ilyen 20-ast én is elviselnék, mert szoktam elég sűrűn filmeket töltögetniSzombaton ha jó idő lesz mi megyünk asszony pajtival a Fővárosi állatkertbe.
Megnézzük a rokonokat[I][volt hogy 3,5 MByte/s-el töltöttem ... ráuntam .../I]
Én nem hiszem hogy ráunnék...töltenék orrvérzésig -
-
lakisoft
veterán
sőt el is lehet vele telni ... tölteni már nem is tudom mikor töltöttem ...
-
lakisoft
veterán
hallod 10Mbiten elég jól hasít a ph! hát akkor 20Mbit-en ?
-
lakisoft
veterán
na hol is tartotok?
-
Blaze71
őstag
Jó éjt az Éjszakásoknak.
Semmi nézhető műsor sincs a tévében, ezért nézünk valami jó filmet. Szerintem a Next lesz, azt már jó régóta meg akarjuk nézni.
Sziasztok
-
buherka
addikt
válasz
Blaze71 #15340 üzenetére
Én már szem elött tartom a fogyasztást, hogy ne pörögjön a villanyóra.
Mondjuk a V.karim még sokat zabál, de ezzel nem tudok mit csinálni, a hülye Nvidia már kihagyja a csökkentett órajelesműködést. Pedig nem ártana.A kocsma meg a másik amit nagy ívben én is elkerülök, akkor már inkább költök a gépre
, ez legalább nem vág fejen sörösüveggel
-
Blaze71
őstag
Na, én közben újra Bootoltam a gyereket. Lehet, hogy Őt is újra kéne telepíteni, mert kissé szétszórt ma este.
-
buherka
addikt
válasz
Blaze71 #15332 üzenetére
A vége meg az lesz, hogy végre lesz 3 új gép a családban és mindenki akkor és arra használja, amikor és amire akarja.
Meg lesz akkora villanyszámla, mint az állat, de hát ugye az mellékes ha szent a béke.
Nekem is itt hever a tatyómban egy 3200+-os 939-es Athlon. Azt sem tudom mit csináljak vele. Úgy kaptam ajándékba
-
ez marha jó
ichampagneMár csak meg kéne szereznem
-
Blaze71
őstag
válasz
buherka #15311 üzenetére
Szo-szo. Bukok a Ram-okon ár alapján, de ha pozitívan állok a dologhoz, akkor kapok a négy 512/400 helyett négy 1024/800-at. Ha így fogom fel, akkor kicsit jobban érzem magam.
A vége meg az lesz, hogy végre lesz 3 új gép a családban és mindenki akkor és arra használja, amikor és amire akarja. Ha minden összejön, akkor viszonylag olcsón meg is úszom. Max hetvenbe lesz és ebbe már beleszámoltam a nejem új alaplapját is, meg a két új MSI lapot, Athlon procit, meg az új házat, stb... Ebből még lejön amit beviszek holnap a használtcikkeshez.
-
Dr.Én
veterán
Én meg elköszönök töletek, további szép jó éjszakát, majd holnap benézek
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Csak beköszöntem, megyek ki területre. -
lakisoft
veterán
Digiéknél benn is van sávsélesség ... de eszembe se jutott töltögetni ... otthon toltam ...
-
Dr.Én
veterán
válasz
bolondember #15310 üzenetére
Nekem ez a letöltési sebességem, felcsak 256-al megy a szolgáltato szerint de csak 128-al nekem
-
kavicssli
addikt
válasz
bolondember #15310 üzenetére
csak le!
szép is lenne ha fel is nyomná a cuccot
gyorsan javitok 1 kis arányt
-
buherka
addikt
Isten-császár vagy
Köszönöm a helyfoglalást
Majd viszek valami finom házi husit, szokott a szomszéd disznyót vágni és kapunk ezt-azt. Most is csüng egy pár füstölt finomság a speizban.
Akkor jó ha nem megy az ivászat, mert hát amúgy is zéró tolerancia van.
Pia nélkül is lehet jó kedvet csinálni
Remélem dokar bátyó is fog jönni, mármint én nagyon szeretném.
-
tomyoy
senior tag
Szép jó estét mindenkinek!
kavicssli
azt nízd meg micsinál
-
kavicssli
addikt
Jó estét!
20Mbit powaaaaaaaaaaa
-
Blaze71
őstag
Megyek vacsizni, majd visszaolvasok.....
-
Aktív témák
Hirdetés
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest