- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralyroli
tag
válasz
g.peter23 #75 üzenetére
Szia!
Kb egy hétig nem csikorgattam, de most már megint csikorgatom. Pedig ugyan úgy "hallgatom" alvás közben. Van hogy kijön éjjel a fülemből a füles, ha észre veszem akkor vissza teszem amikor felébredek. Egy próbát megér szerintem, valamennyit biztos ér, mert egy darabig nem csikorgattam. Veszteni nem vesztesz vele ha megpróbálod. Letöltöd telefonra és ennyi. Nappal is érdemes hallgatni ha van rá időd illetve egyéb nyugtató hatású hanganyagot is érdemes hallgatni, mert biztos hogy a stressznek is köze van a fogcsikorgatáshoz.
A fogvédős kérdésedre a válaszom: Első és a harmadik linken lévő fogvédőt én még nem próbáltam, de lehet berendelek majd egyet,én is néztem már azt a fajtát. Nem tűnik túl stabilnak, nem tudom hogy le-e nyelhető, de egy próbát megér. A többi link az kép alapján sport fogvédő, na azt kipróbáltam, itt vettem Budapesten egy boltban a legolcsóbbat, kb 400 Ft-ért formázható felső fogsorra valót.Jól sikerült formáznom forró vízben, egy éjszakát volt a számban, de reggelre meglazult a fogam, eléggé mozgott az egyik fogam. Szerencsére utána elmúlt 1-2 napon belül a mozgás. Szóval nekem ez nagyon nem vált be. Soha többet azt a fajtát. A két soros nem tudom milyen, gondolom azt is formázni kell, és kényelmetlenebb, egy éjszakán át azt a szájban tartani nem lehet kényelmes. Ezzel az egy sorossal nem volt gond, de nekem annyira kilazult az egyik fogam tőle hogy én inkább azzal nem kísérletezek többet. Egyébként ilyen fogvédőket itthon is be tudsz szerezni sportboltban. Az első linken lévőt csak ebayen láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- ASUS notebook topic
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest