Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kiralyroli

tag

válasz g.peter23 #75 üzenetére

Szia!

Kb egy hétig nem csikorgattam, de most már megint csikorgatom. Pedig ugyan úgy "hallgatom" alvás közben. Van hogy kijön éjjel a fülemből a füles, ha észre veszem akkor vissza teszem amikor felébredek. Egy próbát megér szerintem, valamennyit biztos ér, mert egy darabig nem csikorgattam. Veszteni nem vesztesz vele ha megpróbálod. Letöltöd telefonra és ennyi. Nappal is érdemes hallgatni ha van rá időd illetve egyéb nyugtató hatású hanganyagot is érdemes hallgatni, mert biztos hogy a stressznek is köze van a fogcsikorgatáshoz.

A fogvédős kérdésedre a válaszom: Első és a harmadik linken lévő fogvédőt én még nem próbáltam, de lehet berendelek majd egyet,én is néztem már azt a fajtát. Nem tűnik túl stabilnak, nem tudom hogy le-e nyelhető, de egy próbát megér. A többi link az kép alapján sport fogvédő, na azt kipróbáltam, itt vettem Budapesten egy boltban a legolcsóbbat, kb 400 Ft-ért formázható felső fogsorra valót.Jól sikerült formáznom forró vízben, egy éjszakát volt a számban, de reggelre meglazult a fogam, eléggé mozgott az egyik fogam. Szerencsére utána elmúlt 1-2 napon belül a mozgás. Szóval nekem ez nagyon nem vált be. Soha többet azt a fajtát. A két soros nem tudom milyen, gondolom azt is formázni kell, és kényelmetlenebb, egy éjszakán át azt a szájban tartani nem lehet kényelmes. Ezzel az egy sorossal nem volt gond, de nekem annyira kilazult az egyik fogam tőle hogy én inkább azzal nem kísérletezek többet. Egyébként ilyen fogvédőket itthon is be tudsz szerezni sportboltban. Az első linken lévőt csak ebayen láttam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés