Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bebean

aktív tag

válasz Gero #8 üzenetére

tenyleg draga a vizvezetekszerelo. viszont, ha vesz egy uj csapot, azt nem biztos, hogy fel tudja rakni tökéletesen. könyen szivaroghat a viz egy atalakito mellett stb. vagy ilyesmi. szoval, ha uj csapot vesz, akkor is lehet, hogy kell hivnia szerelőt.
    en nemreg vettem ket keverőcsapot, összesen kb. 4500 volt a kettő. a vizes 10-12-ert akarta fölrakni. aztan feltettem en... (azóta izzadtan rohanok haza mindig, hogy a lakast elarasztotta-e a viz :DDD)

Zsotie: en eddig csak olyan keverőcsapokkal talalkoztam, ahol csak egy csavart lehetett meghúzni, ami a kart tartja. ugy ertem, ha mozog a kar, akkor a kar alatti reszen van egy kerek müanyag vagy gumi burkolat, azt le kell szedni & altalaban egy inbusz csavart kell meghuzni.... de ennek meghuzasa nem fogja meggatolni szerintem a kar leereszkedeset. azert probald ki.

[Szerkesztve]

• erdeya

senior tag

válasz Gero #8 üzenetére

Az ilyen topioknak általában pár órán belül az a vége, hogy:

a, szerelőt hív
    b, megjavul magától
    c, megjavítja maga

Az élet nagy kérdéseitől a csaptelep nálam elég messze van :D
    Bár ha belegondolok, Shakespeare is írt valamit a csaptelepekről

''...megszerelni, vagy nem megszerelni az itt a kérdés. Akkor nemesb e a lélek ha megszerel minden hibát és problémát, vagy telefont ragadva szerelőt hív neki''

(amúgy mi a reális esély arra, hogy megoldást találunk a problémára? Értsd: valaki megmondja, milyen csavart, hol húzzon meg, vagy mit cserljen ki? Hiszen még a pontos csaptelep konfigot sem tudjuk. Az adatainál sincs feltüntetve) :))

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák