- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
Aktív témák
-
sonaj
csendes tag
Kirbly,köszi a gyors segítséget.Miután tegnap leírtam ide a problémámat ,megtaláltam itt valahol ugyanezt még az is lehet,hogy pont te javasoltad másnak.Ki is probáltam.Ujratelepítettem a hangkártyát.Annyit javult a dolog,hogy ha a tesztet lefuttatom a hangszorokon akkor mindegyik megfelelően szol.Örültem mint majom a f....!De ha elinditok egy zenét,vagy filmet akkor vissza áll a régi problémám ,minden csakl sztereoban szól. Megint csak a középső aljzat ad ki hangot,és ez igy is marad míg ujra nem telepítem a hangkártyát.tehát nem változott semmi.Mindezt Xp alatt probáltam eddig,most megprobálom 98se alatt,hátha ott maradando lessz a dolog.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest