- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Krisszer
üzenetére
Olvasva a felettem lévő hozzászólást kísértetiesen emlékeztet valamire ez a történet.
Nálam teljesen más van. Egy laptop és egy mxm csatolású adapter tetszőleges VGA kártyával természetesen külső asztali tápegységgel, hasonlóképpen mintha e-gpu lenne, de nálam ez nem egészen az.....mindegy. [link]
Az oldalt nem olvastam csak elmondom, hogy ez nálam hack módon megy miután egy rtx 2080-as nvidia kártya cserélt egy tesztelt gtx 970-es típust, ami akkor még hibátlanul ment. Maga az adapter és a mostan használt aláírásomban szereplő VGA már nem egészen kompatibilis a létrehozott mxm adapterrel, így kellett egy kis korrekció az eszközkezelőben, nevezetesen az ACPI letiltása.
Ezt le kell tiltanom és nem újraindítva hanem kikapcsolt állapotból egyszerre indítva tudom 100%-os formában használni. Újraindítva, vagy nem egyszerre, úgy csak amolyan csökkentett módon jön fel hiányos gpu-z -vel igazolva. Ezt a tippet pár éve külföldi fórumon ajánlották próbáljam ki, és bejött. Hátha nálad is működik. -
DanielLong
senior tag
válasz
Krisszer
üzenetére
Bocs, benéztem a dolgot.
Most atolvastam a linkelt oldalt és azt a topicot, ahl feljött a probléma. A topikban az egyik srácnak ugyan nem ment a 2080-as kártya Framework 14 7840U géppel, de később egy másik srácnál viszont jó volt ugyanilyen laptoppal egy 1080-as kártya. Esetleg kérdezz még utána náluk a fórumban. Írd majd le itt is a kimenetelt, mert érdekes kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most atolvastam a linkelt oldalt és azt a topicot, ahl feljött a probléma. A topikban az egyik srácnak ugyan nem ment a 2080-as kártya Framework 14 7840U géppel, de később egy másik srácnál viszont jó volt ugyanilyen laptoppal egy 1080-as kártya. Esetleg kérdezz még utána náluk a fórumban. Írd majd le itt is a kimenetelt, mert érdekes kérdés.