Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsolti
tag
Tesztelni még nem sikerült az adaptert de történt egy két dolog amit úgy gondolom, hogy érdemes megosztanom, talán többeknek is a hasznára válhat.
Hétfő este megpróbáltam tesztelni az EXP GDC adapterét, ami plug&play módon működött is hiba nélkül (csak egy próba volt, hogy működik-e egyáltalán) (egy thinkpad t430-cal, dedikált nsv5400 vid.kártyával biosban tiltva, Setup1.3 telepítve van a gépen). Na ez után jött a csavar. PE4C v2 epcard vissza, gép indít...win7 meghal. 0x0000....24 hibával, orvosolni nem tudtam hiába bújtam a netet.
Ami a lényeg: egy korábbi hozzászólásomban már jeleztem, hogy nem vagyok abban biztos, hogy szükséges a setup bármelyik verziója is a thinkpadokhoz, legalábbis a 430-as szériához.
Jött ez onnan, hogy legelőször júniusban próbáltam beüzemelni az egpu-t és a nagy bénázások közepette először nem telepítettem a setup1.3-at. Ennek ellenére minden gond nélkül láttam az eszközkezelőben a HD4000 alatt a még driver nélküli vga-t, "VGA kompatibilis eszköz" vagy mi a túrónak nevezte az e.kezelő. Na ez többet nem jött össze, kékhalálozott folyamatosan a gép, ezért telepítettem a setup1.3-at.
Ezzel is volt kékhalál ami az egpu-val kapcsolatos tapasztalatlanságomnak volt köszönhető. Végül sikerült beüzemelni és azóta is használtam gond nélkül. Pontosabban egy valami azért nem volt tökéletes. A setup1.3 telepítése után a chkdsk minden indítás előtt lefutott. Úgy voltam vele, hogy ezzel eggyütt tudok élni majd alkalom adtán újratelepítéssel megoldódik a probléma. Ez hétfő este el is érkezett.Láss csodát, friss win7, minden szir-szar telepítve hozzá, tiszta rendszer, PE4C epcard be, gép indít, nincs chkdsk, nincs BSOD, eszközkezelőben van "VGA kompatibilis eszköz". Megmondtam! Nem kell setup1.3.
Legújabb nvidia drivert leszedtem, telepítettem és minden a legnagyobb rendben ment. 3Dmark11 6273pontot kapott az MSI GTX760-as (ref kártya) egy i7 3840qm társaságában 8GB rammal. Azóta is tökéletesen működik minden.
Ma este jön az EXP GDC v6 tesztelése is ugyan ezzel a géppel és kártyával, remélhetőleg most is plug&pay lesz a dolog és nem kell a setup-ot telepítenem, nem szívesen tenném meg, szerintem az kavart be a gépnek."Röviden" ennyi, este jön egy 3dmark pont ha minden ok és pár sor az adapterekről.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest