Hirdetés
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szinte bármi megfelel, amiben 8. generációs intel van, és lehetőleg x4 sebességű a Thunderbolt 3 csatlakozója.
Én régen sokat matekoztam és nézegettem laptoptípusokat, míg véletlenül beleakadtam a jelenlegi gyöngyszembe. Versenyben volt egy HP 360x spectre és az aktuál Thinkpad T480(ha jól emlékszem)Én még 18-19ben ezen ahonlapon olvasgattam a lehetséges opciókról:
https://egpu.io/best-laptops-external-gpu/Ennél jobb ötletem sajnos nincs, hazai viszinlatban kevesen engedhetik meg maguknak a TB3 rendszereket, így nincs igazán tapasztalat. Inkább külföldi fórumokon olvass utána,illetve szűrj a saját elvárásaid szerint is (notebook méret, csatlakozók száma, dokkolhatóság, hűtés és nyilván az ár.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest