Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
you_zsolex
üzenetére
Ezek alapján meg lehet csinálni: 1 2 3
Letöltesz 2 programot. Az egyikkel kiolvastatod a kellő infót, átírod a kérdéses helyet -ha kell kicsit javítod a kódot, mert lehet nyaffog 1-2 dolog miatt-, majd vissza fordítod és beolvastatod. Innen nekem fixen van ilyenem[link].
Ez után még mindig kell compaction is, de az már csak technikai részlet.
Csak elsőnek tűnik bonyolultnak. Sima mezei user-ként, 0 programozói ismerettel, némi logikázás után nekem kb 3-4 órát vett igénybe. Ha elakadsz valahol, és konkrét kérdésed van felteheted itt, vagy akár PÜ-ben is, de nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy kíméljenek meg a "most ezt akkor hogy?" jellegű kérdéssekkel, mert azoknak nem fogok reagálni, akik semennyire nem álltak neki maguktól a problémának. Ahhoz, hogy tudjak segíteni szépen el kell mondani pontról pontra, hogy addig mit csináltál, mi nem akar össze jönni és képpel, esetleg fájlal megtámogatni.
Másrészt meg ilyen 7-es 8-as geforce-okkal nem láttam még nagyon tapasztalatokat. Több 10 éves gamer cuccoknál szerintem örülni kell, ha egyáltalán beindul valamilyen körülmények között...
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest