Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz norby91 #2254 üzenetére
Elvileg megfelelő az a talp, én inkább azt javaslom, rendelj rá egy szett 0,5-ös WMO vagy OMB talpat jaffától. Nem fog illeszkedni, de sokkal jobban csúszik, mint ez a random formájú, és szerintem beleférnek az eredeti talp mélyedéseibe.
Kapcsolócseréről szinte mindent megtalálsz az összefoglalóban. Jó bele a japán Omron, itt találsz képeket. Párosával cseréld, különben zavaró, falcoon, stb.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
TeebyKay
őstag
válasz norby91 #2270 üzenetére
Nagyon nincs itt mit mondani. Vidd el valakinek aki kicsit ért a forrasztáshoz, vagy mond meg konkrétan hol keresel embert hátha tudunk valakit.
(#2269) guftabi96
Ugyan ez, nincs senki békéscsabán, de biztos találsz egy ismerős ismerősét aki ért a forrasztáshoz és ki tudja cserélni.
-
TheProb
veterán
-
norby91
tag
válasz norby91 #4791 üzenetére
Nos, úgy néz ki ez akkor jelentkezik, amikor a PUBG fut...
Nem is kell játszani, elég ha elinditom, s windowsban 1-2 perc után átvált az 1-es profilra.
Ha nem megy a játék minden jó... rendkivül érdekes!
Próbáltam külön win7-ben, win8-ban, rendszergazdaként és egyben is futtatni a játékot és a driver-t is, de nem hozott sikert.Ötletem sincs mi okozza ezt...
Mióta megjelent a játék igy játszom, s most meg egyik napról a másikra megbolondul?! -
ribizly
veterán
válasz norby91 #4792 üzenetére
Esélyes, hogy van a Roccat szoftverében is app felismerés és ahhoz prifil állítás. Tehát érzékeli, hogy fut a PUBG és ahhoz egy másik profilt lő be. Nincs Roccat-em, de ezt Logitech-nél 3 módon lehet kikapcsolni:
1. Törlöm a szoftvert, és akkor az onboard beállítások mennek.
2. Kikapcsolod a szoftverben a felismerést.
3. A szoftverben állítod az adott profilt.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs