Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Amit játszani szeretnek az a Posession, és ehhez igazítom a taktikámat, nem pedig fordítva. Tökéletesen működik, ha a gép is úgy akarja.

Fernandes a Hole Player személyiség miatt van ott, veled ellentétben én azt vettem észre, hogy igyekszik két ember közé mozogni folyamatosan, így könnyedén meglehet találni.
Messi SS pozícióban szerintem félelmetesen hasznos, főleg ha jól használom vele a Smart Touch megoldásokat. A jobb oldalon sokkal jobb lenne, mert bal lábas, ezért szeretném idővel egy hasonlóan technikás, de jobb lábas Bergkampra cserélni. A legutóbbi frissítés óta pedig kifejezetten hasznosak a robbanékony CF-ek, ezért van ott Mbappe, de nyitott vagyok kipróbálni a helyén egy jól fejelő játékost, csak jelenleg nem igen van a keretemben ilyen.
Wilshere helyett ha még egy Anchor Man-t állítanék, akkor támadásban nagyon gyenge lenne ez az egész. Wilshere-nek kifejezetten jók a védekezési képességei, emellett intenzív, erős passzokra képes, így úgy gondolom megfelelő egyensúlyt ad a KP-n. Vieira valóban jobb volt CMF-ben mind DMF-ben, de szerintem ha meglenne (anno Pc-n meg volt, most PS-en nyomom már), akkor is csak Wilshere cseréje lenne, és vezetésnél beállítanám.
Mivel a Full-Back szerintem is keveset mozgott előre, ezért állítottam Nuno Mendest LMF-re, Deep Line utasítással. Így alapból magasan játszik, de védekezésnél tényleg ott van az LB helyén, ez is jól működik.
Köszi a tippeket, a csatár kérdésben egyet értek, ott kifogok próbálni másokat is, mert sok beadással operálok, biztosan hasznosabb lenne. A többivel sajnos nem feltétlen értek egyet, eddigi meglátásaim szerint jól mozog a csapat, de mindig eszembe jut valami amitől mégjobb lehetne. Aztán vagy beválik vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest