Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
aktív tag
válasz
kovacszk
üzenetére
Én annak látom értelmét, ha egy egy magos procinál bevan kapcsolva a HT, mert a windowsok több szálon képes dolgozni. 2 magnál szerintem értelmetlen, mert a programok fele és a windows XP (ez menne rá) se képes rendesen kettőnél több magot rendesen kezelni.
Én így látom.
fabicska
-
fabicska
aktív tag
válasz
kovacszk
üzenetére
Nekem továbbra is 2 kérdésem lenne:
1. hol helyezkednek el a hangszórók, és milyen minőségben szólnak?
2. hány MHz-re veszi vissza a proci órajelét a Super.... (SHE) Energy Saving módban?Lehet, hogy még lesz pár kérdésem. Ez a 2 nagyon érdekelne, a tesztek ezekről nem számolnak be.
fabicska
-
fabicska
aktív tag
Bocsánat a sok helyesírási hibáért, csak elég kényelmetlenül írtam. Szerkeszteni már nemtudom a hozzászólásomat!

-
fabicska
aktív tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem az eee pc 1201 N-el kapcsoltban, mert ilye szeretnék venni.
1. BIOS-ban kikapcsolható a processzor Hyper Threading támogatása?
2. Hol helyezkednek el a hangszórók, és milyen hangot adnak ki.
3. Hány MHz-en járatja a kétmagos Atomot a Asus Super Hybrid Engine power saving, high, és super performance módban?Előre is köszönöm a válaszokat.
fabicska -
fabicska
aktív tag
Na megint én agyok, kicsúsztam a szerkesztési időből.
Annyit még hozzátennék, hogy most annyira visszavette az órajelét, olyan 400Mhz körülre, hogy a kép teljesen összesett, és csak az akkumlátor eltávolításával tudtam a rendszert újraindítani.
Nagyon megijeszt ez a probléma.
Mit javasoltok? -
fabicska
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap vettem észre egy "hibát" az eee pc-mbe, mikor lehúzom töltőről, a proci órajelét visszaveszi 720MHz-re 960MHz helyett, mikor Super Performance Energiállapotban van a laptop. (Értelemszerűen a 900Mhz-es verzióról van szó.)
Mikor Energy Saving funkcióra kapcsolok, akkor a 620 Mhz helyett olyan 430 MHz körülre veszi vissza, ami meg már nagyon kevés, semmire se elég.
Érdekes, mert ha visszadugom a töltőt, akkor minden átmegy normálisba.
Vissza a szervízbe, vagy más lehet a probléma?
Akinek lenne ötlete, az ne tartsa magába. Nagyon szépen köszönöm.
fabicska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude E6540 (i7 4 th.gen, 250 ssd, 8 GB, FHD, 2 GB Radeon) AkciÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Arany János - Kapcsos könyv
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest