Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haris

őstag

válasz MC Pite #2202 üzenetére

MC Pite,
    Az előző hozzászólásomban látható kép amit CPU-Z -vel készítettem, egy eee904HD
    Eza gép egy eee1000H házba épített eee900. Vagyis nem Atom, hanem egyCeleron900 dolgozik benne, és adtak hozzá superHybridEngine-t. Három allása van (illetve négy)
    -AUTO: itt a feladattól függően automatikusan állítja be az FSB-t. (soha nem próbáltam)
    -POWER SAVING MODE itt az FSB 70 MHz,(órajel 630MHz) kisebb fogyasztás kb 4,5 óra üzemidő.
    -HIGH PERFORMANCE MODE ez vicces elnevezés, mert ilyenkor a 900as proc gyári 100MHz -ét állítja be. egyszer próbáltam, de szerintem nem gyorsabb tőle a gép, de az üzemidő kb3-3,5 órára csökken
    -SUPER PERFORMANCE MODE ilyenkor (látod a képeken ez a kis "S" betű az Avira esernyője mellett) az FSB-t 106 MHz-re emelve őrületes 960MHz-en rohan a processzor, az üzemidő még tovább csökken, de pl NFS UnderGround2 nél jól jön az a pár MHz. Főleg konnektorról használom ezt a módot.

Ezután én kérdezem azokat akiknek sima eee900 uk van. Ezek szerint a sima 900hoz nincs SuperH.Eng.?

(A bluetooth-hoz nem tudok hozzászólni, engem nem érint, nem használok :B )

Új hozzászólás Aktív témák