Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Megpróbálom röviden összefoglalni:
Hardver az ugye adott,mi engem az ASUS-ban megfogott az mindenekelőtt a jó akksi-idő. Ez vitethetetlen előnye az 1000H-nak. Aztán ugy ánblokk az összeszerelés, és a kidolgozás minősége. A windnél ez nekem sokkal masszivabbnak tűnik. A billenytűzet kb. egykutya, elég jó minőségűek. Ennek a wi-fi-je is jobb valamivel és a touchpadja szerintem a windnek egyszerűen botrányos. Kicsi, és a gombja is nagyon apró, és nekem nagyon nem jött be, hogy egy gomb van rajta, nincsen külön osztva a jobb és bal gomb...Viszont az ASUS touchpad gombjai kissé nehezen járnak.
A windhez amit adnak gyári hord-tokot nekem pl. teccik, olyan kis retrós, viszont az ASUS-é valami olyan szörnyű anyagból van, hogy az hányás. De nem a tokot vettem elsősorban igy efelett szemet tudok hunyni egykönnyen
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Macrodroid
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest