Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekzol
tag
válasz
mrwilliamdev
üzenetére
Nekem egy Asus 1001px volt. Sebességben kb. ua. mint a tiéd. SD felbontású filmnézésre és netezésre használtam linux-al. Nemrég adtam el, de előtte visszatettem a win7 startert mert azzal vettem, volt hozzá legális kódja. Hát azt hittem "lepeztézem" annyira tetű lassú volt, pedig kikapcsoltam rajta mindent amit lehetett. Előtte ez miatt tettem rá linuxot, a win7 a frissítésektől belassult használhatatlan szintre.
Neked a win7 amúgy sem opció mert nem fér fel a gépedre. Ami szóba jöhet: winXP, linux LXDE vagy Enlighment (Bodhi linux) ablakezelővel, vagy marad a Meego. Ha lenne a Meego-ra egy VLC media player akkor megoldódna a problémád...
Ajánlott olvasmány a gépeddel kapcsolatban:
http://szemelyesintegracio.hu/kereses?searchword=x101&ordering=newest&searchphrase=all
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Iqos cigaretta
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Crimson Desert
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M4, 256GB, 24GB RAM!!!!! Szinte új, 2.5 év garancia! Makulátlan állapot!
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Eladó Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB ram - 512GB SSD, érintős, HU bill., ujjlenyomat olv., Windows
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest