Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Haok
tag
Ez is benne one...:)
+ nemszeretem az ilyen nagyokosokat, akik azt hiszik, hogy van pár addonjuk összesen , így van arra joguk, hogy eldöntsék, hogy melyik topic értelmes, melyik értelmetlen, melyikre van szükség, és melyikre nem....
mindig használom a keresőt, amikor először láttam ezt a fórumot, akkor nem használtam , és nyitottam topicot, azóta mindig...de nem fogok itt magyarázkodni, had írkálják csak a fölös topic cuccost.... -
Haok
tag
Aham...általában azt teszem, csak kicsit értelmetlennek találtam erre rákeresni, mert ezerféle címmel megjelenhetett....és azt is tudom , hogy régi.
Mellesleg az ''angliai'' szóra rákeresve megtaláltam...és akkor mivan? Max bezárják a topicot, ti meg élvezkedhettetek azzal, hogy beírtátok hogy FÖLÖS TOPIC!....gratula -
Haok
tag
Egy anligai etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
bexarás...:Y
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Kés topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest