Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
Haok
tag
Ez is benne one...:)
+ nemszeretem az ilyen nagyokosokat, akik azt hiszik, hogy van pár addonjuk összesen , így van arra joguk, hogy eldöntsék, hogy melyik topic értelmes, melyik értelmetlen, melyikre van szükség, és melyikre nem....
mindig használom a keresőt, amikor először láttam ezt a fórumot, akkor nem használtam , és nyitottam topicot, azóta mindig...de nem fogok itt magyarázkodni, had írkálják csak a fölös topic cuccost.... -
Haok
tag
Aham...általában azt teszem, csak kicsit értelmetlennek találtam erre rákeresni, mert ezerféle címmel megjelenhetett....és azt is tudom , hogy régi.
Mellesleg az ''angliai'' szóra rákeresve megtaláltam...és akkor mivan? Max bezárják a topicot, ti meg élvezkedhettetek azzal, hogy beírtátok hogy FÖLÖS TOPIC!....gratula -
Haok
tag
Egy anligai etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
bexarás...:Y
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest