Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Nem tudom, Crion elvtársnak mi a baja az ECS-el, meg ha valaki nem tud BIOS-t kisütni, az ne itt dicsekedjen vele, szerintem azon a részén nincs mit vitatkozni, ATX alaplapnál ki lehet sütni anélkül hogy bekapcsolnád közben, sõt, ilyenkor be sem lehet kapcsolni. S a K7 Athlon/Duron lapok szerintem már az összes ATX, nincs mit veszekedni rajta. ECS lapokkal csak pozitív tapasztalatom volt, nem kell lehordani azért mert nem egy GigaByte, de nem is egy Matsonic, az rosszabb, tudom, mert nekem az van.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest