Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Kértem. Az elején még annyit írtak, hogy már leadtam a kérelmet, csak jövőhónapban tudok újat leadni. Aztán rá 1-2 hétre már gombnyomásra a sell history volt a válasz.
A saját accomon 1 terméket adtam el, viszont vettem már néhány tételt és van 12 pozitív értékelésem. Ott egyből emelték a limitet $500 és 10 termékre. Azt nem tudom, hogy ez az eladott termék miatt van, vagy a vásárlásokból származó értékelések miatt. Ha utóbbi, akkor egyszerű lenne a dolgom, elég lenne vásárolni jónéhány $1 valamit, aztán jönnének az értékelések. Viszont szerintem számít az is, hogy mennyi idős az account. Ha elég régi és nem volt rá bejelentés, akkor az is egy megbízhatósági mutató.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest