Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolimax.
csendes tag
válasz
Fityusz TMK
üzenetére
https://itcafe.hu/tema/ebay_tapasztalatok/index.html
-
Fityusz TMK
újonc
Problémám akadt.... nem is kicsi! Rendeltem eBay-ről egy fejegységet az autóba, közel 35.000Ft értékben. A szokásos séma szerint választottam ki a terméket, tudtam mit akarok venni, rákerestem, mivel mindenhol közel ugyan annyiba került (1000-1500 Ft-os szórás volt) így random választottam egy eladót, akinek az értékelése közel 100%-volt, akit választottam, annak akkor 720 értékelésből volt 99,8%-os a megítélése, ráolvastam azért a negatív dolgokra, ott pár darab volt, és az is csak annyi, hogy lassan adta fel, és hogy sokára érkezett meg. Mondom akkor ámen, legyen. Meg is rendeltem, nekem is 4 nap múlva adta fel a terméket, de hát nem kapkodok én sem. Nagy nehezen meg is érkezett ez a "csomag" ami nem kis meglepetésemre egy pici kis boríték, benne egy filléres karkötővel! Fel is mentem hamar az eBay-re, ott rákerestem az eladóra szintén, és még mindig 99% a megítélés de az elmúlt 1 hónapban megszaporodtak a negatív kommentek, köztük többen említik ezt a karkötős témát, és már az a fejegység sem elérhető (sőt, egyetlen terméke sincsen eladó) amit rendeltem!
Ilyenkor mégis mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Licencek + laptopok + dokkolók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest