Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ez az egyik véglet a másik meg a haverom akinek volt 600 packje azt nem kapott egy darab TOTY-t sem
Én meg kiraktam 100 upgradet és jött egy Modric. A Ramos,Pogba és társaihoz igazából nem kell pack opening csak tudatos sbczés. Ha nem raksz ki minden lutri packot(főként ikon és hero pack) akkor simán kitudod rakni majd akkor is ha jön hasonló. +Egyébként az upgradekből úgyis tele lesz mindenki fodderral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én meg kiraktam 100 upgradet és jött egy Modric. A Ramos,Pogba és társaihoz igazából nem kell pack opening csak tudatos sbczés. Ha nem raksz ki minden lutri packot(főként ikon és hero pack) akkor simán kitudod rakni majd akkor is ha jön hasonló. +Egyébként az upgradekből úgyis tele lesz mindenki fodderral.