Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Digestive #5250 üzenetére
Tudnék neki örülni, de sanszos hogy nem tudom majd kirakni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bubuska10
senior tag
Hogy lehet pirossá tenni egy lapot, és mi értelme van?
-
eM'82
addikt
válasz bubuska10 #5255 üzenetére
Weekend Champ Finals winek után kapja az ember. Asszem 20 után... A küldetések között található.
A kvali nem számít bele.
Evo-ként megkapod, bárkit kiválaszthatsz, majd 1 meccs után pirossá tudod tenni, vagy zöld lapként hagyod meg. Ami fura. Kb mintha "common" penészes-hányás lap lenne -
homerhamm
addikt
És még egy nyomorolt rohadt meccset se lehet ebbe a retek, mocsok, nyomorult undorító játékba lejátszani, mert kidob 4-2-nél.
Remélem ott rohad meg ez a retek foskupac szárdarab játék ott ahol ahol van.
Tök jó bétatesztelni ezt a csodálatos játékot.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
thebigK
addikt
16 win lett, csoda a 0-1es kezdés ellenére, meg hogy volt meccs, ahol 5-1re mentem, csávó megállitotta, majd kibaszott a játék...hetek óta nem látott fos a gameplay az hétszentség
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Mrguba
őstag
VJON EZ AZ UJ EVO AMI RADIOACTIVOT csinal a bronzbol....ugyanaz a + vonatkozik rajuk a chemnel?
-
Chalez
őstag
A támadó szekciómat szeretném átvariálni. 4-4-1-1(2) a felállásom, de ingame 4-2-3-1-re váltok.
Puskás 92
Ginola 89 - Zidane 92 - Salah POTM
Vieira 88 - Modric 93
Camavinga Fire 87 - VVD Gold - Blanc - Walker EVO 87
Lloris 91Puskás és Ginola eladható. Sajnos Puskást nem érzem annyira ST-ben, egy gyorsabb célember kellene csatárnak, vagy akinek a fülésől is bepattan. Ha Puskást visszahozom CAM-ba, akkor pedig kiszorul Zidane.
Ginola helyett Futre 88 vagy Rivaldo 89 és 90 aki még szóba jöhet, ha Gino-tól meg kellene válnom egy tuti ST miatt. Eusebio SBC-t elkezdtem, de még nagyon odébb van, hogy kész legyek vele.
Vagy váltsak villámgyors szélsőkre, de kik lehetnek azok, akiket Ginola vagy Salah helyett berakhatnék?Javaslatok?
Nem vagyok egy skilles játékos, gyors, jól passzoló emberek kellenek, akik mindent is bevernek
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
-
homerhamm
addikt
86 Pope, k*rva jó kapus, csak ajánlani tudom.
-
Sirandrish
legenda
válasz Digestive #5264 üzenetére
Sokat automatan megad ha kész, csak a napit kell "leadni" nem?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zimmi91
addikt
6 pikkből mindegyik Base volt, biztos nincs lehúzva a drop rate
" Just remember Manchester is RED! "
-
raven84
senior tag
Fájer en ájsz lapot nem tudok nyitni, biztos sok toty fog pottyanni megint lol.
-
Digestive
veterán
válasz Sirandrish #5267 üzenetére
Itt volt most ez a weekly themed team pursuit. Az is a végén adott 1000xp-t és nem automatán.
-
-
Digestive
veterán
Ide tennék egy köpős/hányós smilet.
-
pourri
aktív tag
Gomez,Mostovoi,Kuyt
-
Sirandrish
legenda
válasz Digestive #5272 üzenetére
És mikor jön az új "szezon"?
Nem azután hogy lejárnak ezek?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thebigK
addikt
válasz EA's hit #5279 üzenetére
amúgy ironikus, wl-ért járó egyik campaign player packból jött egy speckó danilo CB lap, amit szépen lehet evo-zni ingyen elég elit szintre. 83 pace, 90 def, többi statja is rendben, mondom akkor ő lesz vvd helyett. Erre jön egy másik brazil cb, hasonló statokkal, hogy felesleges legyen az evo, amit már elkezdtem
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
homerhamm
addikt
Pina Pina PINA PINA PINA
-
raven84
senior tag
Ucl Costa és Ucl Mcmanamanamnaman. Nagyszerű.
-
bodnar123
őstag
13bòl lett meg a 11 win. Joggal remélhettem, hogy talán összejön a 14... De nem 6/0nál kaptamegy srácot szerbiából, ő 9win 2 L-al állt. Továbbra sem értem a sorsolástse a win streak se a L, semmi nem stimmelt. A srác 14+ment. Nem akarta elhinni, hogy sose megy nekem 14+... Hát mert ellene nem ment át a védők lábán a labda. Úgy könnyű jól védekezni. Dicsérte, hogy milyen jól védekezek. Aztán az utolsó 7 meccsen ez már nem annyira volt elmondható. Bár nagyon nem kaptam ki de 13nál csak egy meccsen volt esélyem. Ott kiymaradt sok ajtó ablak helyzet,de a 88. Percben a szélső védőm úgy döntött, hogy a tőle legközelebbi 4 méterre álló védő helyett a 6 méterre nem letámadó csatárhoz passzoljon. Ezzel nehéz mit csinálni. Tanulság. Legközelebb örülni kell a 11nek és leadni 7et. Hamarabb vége lesz.
-
Dzsoki92
senior tag
Tegnap sikerült a Hero pickből pickelnem egy UCL Sneijdert. Jelenleg így áll a team. In game szerintetek szélen jól muzsikálhat ?
-
Kristof_94
Topikgazda
Pénteken toty?
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #5288 üzenetére
Hát kezdődik. De a teljes majd csak jövő pénteken indul.
-
Dzsoki92
senior tag
Attackers - 19th
Midfielders - 21st
Defenders - 23rd
Full release - 25th -
raven84
senior tag
Igen, holnaptól meg elvileg pre TOTY.
-
Kristof_94
Topikgazda
Köszi, akkor még össze tud jönni pár csomag. Hátha jön egy igazi toty és nem a kamu toty nominee.
-
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #5292 üzenetére
én jelenleg 0db csomaggal várom a TOTY-t és nem is lesz sokkal több
Tavaly és azelőtt is gyűjtöttem a pakkokat, szerintem százas nagyságrendben raktam el csomagokat.
Aztán a nagy pack openingen egyszer sem esett semmi, csak dobáltam el a nagy ratinges duplikat, mert már nem tudtam őket hová tenni.
Tavaly mikor kifogytam a csomagokból akkor vettem fifa pontból egy drágább promó pakkot és akkor szakadt át a gát: abban volt egy TOTY Hakimi, és később tök random pakkokból jött még egy VVD meg egy Haaland is.
Ezzel persze nem akarok konteókat gyártani, hogy FIFA pontot kell venni, de az biztos, hogy félrerakott pakkokból én még soha nem nyitottam nagyot.Én inkább a promó alatt tolom meg az upgrade-eket, a pickeket (remélem lesznek), aztán meglátjuk.
-
Dzsoki92
senior tag
Detto. Én sem rakok el egy packkot sem. Félre tettem kb 1 milkát meg van 700+ játkos a clubban. Tavaly 150 packból nem jött semmi Vettem fifa pontot amiből nyitottam egy packot amiben Toty Kevin volt Keddig lesz asszem a jelenlegi promo utána pedig egy warm up kezdődik péntekig. Na amiket ott kapok packokat azokat elrakom és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
én a nagy pakkokat elraktam, mert az elmúlt 2 promo annyira nem mozgatott meg, csak a top tier lapok férnének be, mivel untrade pakkok, izgi SBC most nincs számomra, szóval a kövi pakkok vannak:
83x20 - 4db
84x5 - 4db
84x10 - 1db
84x20 - 2db
85x2 - 3db
85x3 - 2db
86x2 - 1db
86x3 - 1db
87x2 - 1db
87x3 - 1db
Ezekben összvissz 2 trade pakk van, és mivel a klubbom is tele fodderral, mindennel, jobban mint valaha (majdnem 2000 játékos bazz), dupli fiesta lesz, remélem lesz majd jövő hétvégén értelmes sbc
az ennél kisebb pakkokat folyamat elnyitom, de ezek maradnak, hátha[ Szerkesztve ]
-
david368
aktív tag
Kisebb hètvègi grind után, ezzel a csapattal vàrom a TOTY-t.
Ez a Barcola crazy 5 sm 5 wf , brutal statokkal, igaz beletelt 30 meccsbe mire kihuztam. Bompastor is erkezett, ha mar a base volt a pickben, gondoltam kihuzom, nem csalodtam. Nehezen talalok most gyenge pontot a csapatban, Dudek is hosiesen ved lassan 400 meccs van a lababan.
-
Sirandrish
legenda
Én is elrakok néhány packet...úgy 50et.
84x5 (ebből van vagy 10)
83x10 (talán 2-3)
84x10
83x20
84x20
83x2 (ebből is van vagy 10)
87x2
86x2
Meg pár ilyen olyan electrumot, meg rare playert pack..
Hogy minek, arról halvány lila fingom sincs..
Sose játszottam még TOTY időben, így nem tudom azt mondani hogy nyitottam már vagy nem nyitottam, de a packluckomat elnézve, illetve azt hogy a 23 végén 100számra nyitottam a 84x10eket meg 85x10eket (amikből volt sansz TOTY-ra), és ott is talán 2-3 jött....nem gondolnám hogy most fogom megváltani a világot TOTY nyitás téren[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Na hát csak hogy valami pozitívat: az EA FC-s karrierem eddigi legjobb WL-jét mentem, 2 meccsem is lett volna a 11 winért. Ugye eddig ilyen 0-6-okba kezdtem és vérpisálás volt a 6 winért is, vagy kvaliból be se tudtam jutni. Volt egy meccs, ahol 7-1-re vezettem, de kidobott a szerver. Most nem érdekelt, sikerült megőrizni a hidegvéremet, csak játszani akartam egy jót. Sztem ez a legfőbb kulcs, h bármilyen igazságtalanság van, ne gőzölj be a következő meccsre. A 20 meccsből most csak 2-nél éreztem azt h jobb az ellenfél nálam. Végre elkezdtem érezni a játékot.
Olyan sok középhátvédet próbáltam már, de tényleg gold Van Dijk a legstabilabb belsővédő. A BL-es Osimhen meg kurva jó, pont ilyen csatárt kerestem Hamm mellé.
A TOTY-t én is akartam kérdezni. Idén gusztustalanul szerencsés nyitásaim voltak (TS Ronaldinho, 93 Hamm, Ramires), ezért én is félretettem a pakkokat, hátha dob egy TOTY-t is. Akkor nem most pénteken, hanem a jövő héten érdemes majd nyitogatni a pakkokat? Mert elvileg most csak a csatárok jönnek.
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
válasz thebigK #5295 üzenetére
Nálam 250+ pakk van jelenleg.
Nagyrésze 80+os untrade pakk.
De a normális eladható pakkokból is van vagy 40db.
Ilyen small mixed szarból 1 sincs.
El fog tartani pár napig mire kinyitogatom őket a sok dupla miatt.
Illetve arra is gondoltam, hogy teljesen kipucolom az untrade rare gold lapjaimat a toty-ig.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs