- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maltegra
csendes tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #18435 üzenetére
Ja hát én se, de ez lett a legjobb megoldás a lehetőségek (nyomtatás, ekönyv olvasó, tablet) közül.
BoB: nem tudom, régen volt már. Lehet, hogy nekem nem 0,6 mp volt, nem mértem stopperrel, de nem zavart.
Mondjuk én főleg pároldalas szakmai cikkeket olvastam. -
maltegra
csendes tag
válasz
_ _ _ _ _2 3 #18407 üzenetére
Attól függ, hogy hogyan tanulsz. Ha ide-oda lapozgatsz, keresgélsz benne - azokat én is tableten néztem.
Ha csak folyószöveg, és csak a "lényegnek" kell megmaradnia, engem nem zavart az a 0,6-7 mp. -
maltegra
csendes tag
válasz
Milan86 #18282 üzenetére
Nekem Paperwhite 4 van, azért Kindle-t választottam, mert az előző is az volt, és megszoktam a rendszert, meg elégedett voltam vele, és azért nem az olcsóbb modellt, mert képregényeket is olvasok rajta.
Ha belefér a keretbe, akkor inkább ezt ajánlanám.
Ja és még a szokásos: vegyél hozzá tokot is, vagy mondd meg az ajándékozottnak, hogy vegyen. Ha nő, akkor nagy valószínűséggel érdekelni fogja a tok kinézete.
Fólia meg nem kell rá a nép ítélete szerint. -
maltegra
csendes tag
válasz
Milan86 #18278 üzenetére
Ezek közül egyik sem olyan, amivel csak a gond lesz, nem hiszem, hogy mellé tudsz lőni.
Mik a preferenciák?
A Kindle 2019 olcsóbb, mint a másik három, de cserébe rosszabb a felbontása. De ez könyvolvasásnál nem zavaró, csak képregényeknél hasznos főleg a nagyobb felbontás szvsz.
A Paperwhite 4 vízálló + van benne dark mode.
A Pocketbookban meg könnyebb mappákba rendezni a könyveket, ami hasznos, ha az illető nem csak 10-20 könyvet akar rajta tárolni egyszerre. Meg kezeli az epubot is, de amúgy meg Calibrével pár kattintás átkonvertálni az epubot mobiba, amit megeszik a Kindle is. -
maltegra
csendes tag
válasz
PerczelZita #18222 üzenetére
Nehéz megnyomni, de azért véletlenül sikerül?
Nem hangzik jó tervezésnek.
Nincs Pocketbookom, de gondolom, ha teljesen kikapcsolod, akkor utána a bootidő miatt lassabban kapcsol be, mintha csak alvásból ébresztenéd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Overwatch 2
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest