Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
És ez miben akadályoz meg?
Ha hosszú távon gondolkozva építgetsz magadnak e-könyvtárat, akkor úgyis PC-n kezeled azt az ingyenes Calibre programmal, attól kezdve pedig lényegtelen a formátum: beavatkozás (és főként: probléma) nélkül, magától konvertál PRC--ről EPUB-ra, amikor megnyomod az "Eszközre másolás" gombot benne... -
dorika87
őstag
Ha fontos szempont a több formátum kezelés és az alkalmazások, akkor lényegében megválaszoltad a kérdésed, hogy a Basic2 lesz a befutó.
Számomra egyáltalán nem volt szempont választásnál a formátum, mert max 1-2 formátumot használok egyébként is (.epub, .mobi) Egyébként is ezek az alap ebook formátumok. Viszont szeretem, hogy txt-t és rtf-et is kezel, mert néha arra is szükségem van.
Nem tudom, hogy a Basic 2 mennyire kezel alkalmazásokat, az Alcor Myth Led nem kezel, de nekem nincs is rá szükségem, mert csakis olvasásra használom, mivel arra valóAmúgy számomra fontosabb szempont volt a felbontás:
Alcor: 758 × 1024
Basic 2: 800 × 600 -
NKeke
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem, Alcor LED-es és a Basic2 között vacilálok. Nem szempont a háttérvilágítás. Viszont szempont, hogy a PocketBook Basic több formátumot ismer és vannak alkalmazások rajta.
Szerintetek?
Üdv
BigBlue -
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #14107 üzenetére
Közben megvan, nem biztos hogy megéri az update.
-
kuruczz
tag
Bocsánat nem ide, a Calibre fórumra kellett volna írnom...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
LittleBiG007 #14105 üzenetére
Egyéb változás?
Patch-et nem szívesen nulláznám le. -
sziaszia
újonc
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, mert az Alcor Myth Led-en nem tudom a fényerőt állítani.Tudom hol kell, de nem működik, esetleg vm ötlet?
Kösziiiiii -
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
LittleBiG007 #14104 üzenetére
Reset gomb alul, majd egy factory reset, és így most elindult, és rajta is van az új firmware. Szóval mégsem kell nagyon megijedni. Habár nekem ez az új kezdőképernyő annyira nem jön be...
-
LittleBiG007
Topikgazda
A Kobo tulajok figyelmébe: az Aura-mra most jött egy hivatalos frissítés, 4.3.8842, amely gyakorlatilag le is fagyasztotta, újraindításkor a kis kockákat mutatja csak, de nem megy tovább. Kerüljétek el, ha tudjátok!
-
adik
őstag
válasz
hampidampi #14101 üzenetére
Igen, a kivilágítatlanra gondoltam. Ha csak ez szól ellene, akkor karaj. (Meg a rendszer zartsaga.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Onyx Boox Palma (Gen 1) E-book olvasó - GARANCIA 2025.09.
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Új Teclast T60 plus táblagép
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest