Hirdetés

Aktív témák

• Dylen

senior tag

Elmúlt a fájás az ínyemnél! Nem is tűnt fel, csak most, ahogy az előző írásomat olvastam.

Annál jobb az embernek, minél kevesebbet tud. Legalábbis nekem mindenképpen.
    Szétnéztem a Logoutban és elég volt 2 írásba beleolvasnom. És inkább otthagytam az egészet. Persze, biztosan az én bajom, hogy felhúzom magam dolgokon, de ki az aki nem húzza fel magát? Normális embernek felfő az agyvize olyanok láttán, hogy élve megeszik az állatokat pl. Nagy állatvédő vagyok amúgyis.
    És ha most azt írnám, hogy az ilyen emberekkel pont ugyanazt csinálnám, mint amit ők tettek, az se jó, mert akkor pont olyan vagyok mint ők. Sehogyse jó. És ettől ledobja az agyam az ékszíjat. Attól, hogy ilyenek léteznek.

Na itt egy másik dolog. Nézem épp a híradót. 3 suhanc megtámadott és megvert Miskolcon egy idős asszonyt, meg még embereket a buszmegállóban :F Magam alá szarok már, hát ilyen nincsen. Hol élünk? Annyira eltörgelném őket, hogy szívószálon szürcsöljék a bébipapit életük végéig.

Anyáék ma voltak előgondozni egy cigány családnál. Elvitte a fényképezőgépet, hogy csinál néhányat, de aztán mégse csinált, kár. Mondta, hogy ott nincs se asztal, se szék, se ágy, világítás és víz se. Biztos jó lehet.

Híradó: angolok és olaszok verik egymást éppen a meccs után. Kövekkel és sörösüvegekkel dobálták egymást. Jó estét, jó szurkolást.

Na már kb kilencvenhetedszer jön fel az ablak, hogy indítsam már újra a gépet a frissítés után. Úgyhogy most restart.

Aktív témák